Nicusor Dan – vizibilitatea in social media, in ultimul an

social media, Zelist Research Add comments

Nicusor Dan a crescut de 6 ori in conversatiile din social media, in ultimul an

Despre Nicusor Dan s-au scris in ultimul an 108.018 de mentionari in social media, de 6 ori mai mult decat in anul precedent, cand au fost inregistrate un numar de 16.794 de aparitii.

In saptamana precedenta alegerilor 2020, despre Nicusor Dan s-a scris cat s-a scris in anul precedent (90%)

Graficul evolutiei mentionarilor arata ca in perioada 21 – 27 septembrie 2020 s-au publicat 15.239 de mentionari ceea ce inseamna ca, in saptamana premergatoare votului pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan a acumulat un numar de mentionari egal cu 90% din mentionarile din anul precedent.

Unde s-a scris cel mai mult despre Nicusor Dan, in ultimul an?

31.7% dintre aparitiile lui Nicusor Dan in social media s-au inregistrat in presa online si 30% pe Facebook, 27.7% in agregatoare. Se observa ca presa si agregatoarele, care, in mare parte preiau stirile din presa au reprezentat 59% din sustinerea in social media, in ultimul an.

Tagclod-ul prezentei in social media, in ultimul an cuprinde cuvinte care desemneaza alegerile locale precum: alegeri, candidat, independent, primar, primarie, sondaj, dar si urmatoarele personalitati publice: Vlad Voiculescu, Barna, Ludovic Orban, Grabriela Firea, Traian Basescu.

One Response to “Nicusor Dan – vizibilitatea in social media, in ultimul an”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » Saptamana in Social Media – 24 – 30 septembrie 2020 Says:

    […] Nicusor Dan – vizibilitatea in social media, in ultimul an […]