Inscrie-ti proiectul la Webstock Awards

social media Add comments

Pentru al patrulea an consecutiv, comunitatea online locala se reuneste pe 23 septembrie in cadrul celei mai mari conferinte despre social media din Romania – Webstock 2011, care va aduce in prim plan cele mai noi si mai interesante teme din zona retelelor sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

Ca in fiecare an, in cadrul evenimentului va avea loc premierea competitiei Webstock Awards – competitia celor mai noi si mai creative proiecte in social media lansate in ultimul an in Romania.

Ai un proiect interesant pe care vrei sa-l inscrii in concurs? Grabeste-te!

Proiectele pot fi inscrise in competitie in perioada 10 august – 9 septembrie si trebuie sa se incadreze intr-una din cele 12 categorii disponibile in cadrul competitiei. Detalii despre cele 12 categorii gasesti aici.

Participarea la competitie este gratuita!

Evenimentul care se intinde pe durata intregii zile, include doua conferinte ce isi propun sa aduca un mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare si oportunitati din social media, completate de informatii de ultima ora despre tehnologiile si aplicatiile din domeniu.

A doua parte a conferintei va include trei micro-evenimente ce vor aborda subiecte majore din online despre retelele sociale, blogging si viitorul tehnologiei.

La fiecare editie, cautam sa aducem la Webstock cele mai noi idei, teme de interes si tendintele momentului. De aceea, anul acesta ne concentram atentia pe subiectele relevante in comunitatea social media locala. Ca in fiecare an, suntem deschisi propunerilor, sugestiilor si recomandarilor. Webstock a fost mereu un eveniment deschis catre audienta sa“, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys.

Vodafone va fi din nou sponsorul principal al evenimentului si va incerca, asa cum a spus Lidia Solomon, Director Corporate Communications Vodafone Romania

[…] sa incurajeze creativitatea audientei si interactiunea cu utilizatorii, precum si o mai buna integrare a serviciilor de Internet mobil. Webstock va aduce teme noi si oportunitati pe masura, concursuri si alte surprize despre care vom vorbi in curand“.

In cazul in care nu poti participa, evenimentul va fi transmis live pe Internet.

Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmareste atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com       /webstock).

One Response to “Inscrie-ti proiectul la Webstock Awards”

  1. Peter Says:

    Merită preluată ştirea.