Hai la o sesiune de shopping cultural in Sun Plaza

Stiri Add comments

Targul urban de carte BookLand isi continua calatoria in mall-urile din Bucuresti pana pe data de 23 decembrie. Aici, cititorii pot participa la o sesiune de shopping cultural si pot achizitiona carti la preturi avantajoase. Vizitatorii vor fi intampinati cu o serie de carti interesante precum si vochere si cadouri surpriza oferite de organizatori.

Targul urban este la cea de-a II-a editie si este organizat sub forma unui turneu in mall-urile din Bucuresti. Organziatorii targului isi propun sa evidentieze necesitatea si totodata importanta cartilor in viata oamenilor. Evenimentul va promova cartea precum si alte proiecte culturale timp de 8 saptamani.

Al doilea mall ales in cadrul turneului este Sun Plaza, iar organizatorii evenimentului invita cititorii sa descopere cartile pe care le-au pregatit special pentru acestia. Targul poate fi vizitat intre 8 si 13 noimebrie in decursul orelor 10:00 si 22:00.

Dintre editurile si casele de discuri participante in cadrul targului, ii mentionam pe urmatorii: Adevarul, Aramis-Minerva, Brandbuilders, Cartea Romaneasca, Coresi, Gama, Herald, House of Guides, Humanitas, Litera, Nemira, Polirom, Rao, Trei, Tritonic, Universal Music.

Targul de carte BookLand este primul targ de carte organizat in Mall-uri, ce ofera servicii integrate editurilor si dezvolta perspective in directia promovarii importantei cartilor. La doar 6 luni de la lansarea pe piata, BookLand a reusit sa aiba vanzari de peste 20.000 de titluri in valoare de 80.000 de euro si sa convinga 2.5 milioane de romani de faptul ca cititul este o activitate la fel de placuta si de relaxanta precum mersul in Mall.

Pentru mai multe informatii te invitam sa vizitezi site-ul evenimentului.

One Response to “Hai la o sesiune de shopping cultural in Sun Plaza”

  1. Recomandare: Caravana Bookland in Bucuresti | Blogatu Says:

    […] in capitala Romaniei sau pur si simplu tranziteaza Bucurestiul pana la sfarsitul anului! Am aflat de pe Zelist Blog ca Targul urban de carte BookLand a ajuns la a doua editie si isi continua calatoria in […]