Hai la How to Web 2011 – Conferinta de tehnologie si afaceri web

Stiri Add comments

In acest an, How to Web (http://how-to-web.net), cea mai importanta conferinta de tehnologie si afaceri web din Europa de Est, se va desfasura la Bucuresti, pe 9 si 10 noiembrie, la CRYSTAL PALACE BALLROOMS.

Conferinta How to Web de anul trecut 2010 desi a fost foarte apreciata, editia de anul acesta se anunta a fi cu mult peste cea de anul trecut.

Ce se discuta?

Programul acestei editii este plin de subiecte atractive si vorbitori deosebiti, fiind impartit in douasectiuni care se desfasoara concomitent: in sala The Talks vor avea loc discutii mai generale iar in salaThe Works vor avea loc workshop-uri si studii de caz.

Discutiile din fiecare zi vor fi deschise cu cateva keynote-uri despre inovatie si schimbarea web-ului, tinute de catre inovatori globali si experti europeni precum Mark Randall (Chief Strategist, AdobeSystems), Pablos Holman (un inventator de exceptie implicat in think-tank-uri care rezolva probleme globale prin tehnologie), Carlos Espinal (Partner, Seedcamp) si altii.

Vei putea urmari diferite analize de business alaturi de fondatorii unor start-up-uri europene de topprecum: Alastair Mitchel de la Huddle, Miki Devic de la httpool sau Eric Wahlforss de la SoundCloud.

De asemenea, vor fi analizate de catre antreprenori din Europa de Est ca Alexandru Costin de la Adobe/Business Catalyst si Jeffrey Treichel de la Kolektiva, unele din cele mai fierbinti tendinte ale industriei web-ului – industria evaluata la 12 miliarde de dolari a SaaS sau nebunia platformelor de tip daily deal.

Esti interesat de dezvoltarea produsului, dezvoltarea afacerilor sau evaluarea afacerilor?

In sala TheWorks vei putea dezbate aceste subiecte in compania unor experti europeni precum Philipp Kandal (co-fondator si CTO al Skobbler, una din companiile de top din Europa, dezvoltatoare de aplicatii pentrumobile) sau Mihai Corlan (Developer Evangelist la Adobe).

De asemenea, in acest an vor avea loc discursuri, panel-uri si workshop-uri despre domeniul socialsi domeniul mobil, in compania unor antreprenori de top precum Branko Milutinovic (fondatorul Nordeus, producatorul celui mai popular joc sportiv social din lume), George Lemnaru (fondatorul eRepublik, numit cel mai bun startup european in 2007 la LeWeb), Max Niederhofer (fondator al Qwerly.com si unul din investitorii Last.fm), Felix Petersen (fondator al Amen si al Plazes, primul serviciu bazat pe locatie, lansat in 2006 si apoi achizitionat de Nokia), Michael Breidenbruecker (fondator RjDj) si multi altii.

Esti antreprenor web?

Nu trebuie sa ratezi acest eveniment. Vor fi prezenti reprezentanti ai celor mai importante acceleratoare de afaceri web din Europa, investitori si consultanti cu o imensa experienta de afaceri.

De asemenea, fii cu ochii pe competitia Startup Challenge pentru ca vei avea ocazia sa iti prezinti proiectul in fata intregii audiente How to Web.

Iar la sfarsitul fiecarei zile pline de discutii si analize, nimic nu este mai potrivit decat o petrecere care te va face sa-ti amintesti de ce e atat de fierbinte scena tech europeana.

Fii sigur ca vei putea participa la un eveniment de business extraordinar. Achizitioneaza-ti biletul acum!

2 Responses to “Hai la How to Web 2011 – Conferinta de tehnologie si afaceri web”

  1. mihai Says:

    sa-mi las loc liber in agenda? :))

  2. Roxana Says:

    Discutăm în curând despre acest aspect 🙂