Geno Prussakov, invitatul special al Conferintelor Nationale de E-Commerce

Stiri Add comments

In zilele de 27 si 28 mai 2013 se desfasoara, la Bucuresti, Conferintele Nationale de E-Commerce, organizate in cadrul celei de a 8-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GPeC). In lista impresionanta de speakeri si traineri de pe website-ul evenimentului, se numara si un invitat specialEvghenii “Geno” Prussakov, unul din cei mai cunoscuti specialisti in marketing afiliat la nivel mondial, care va sustinte un keynote speech si un workshop, pentru prima oara in Romania.

Geno Prussakov este considerat unul din top 3 experti in Marketing Afiliat la nivel international, care a lucrat la strategia de marketing online a companiilor de top precum: Forbes, Nokia, Hallmark, Warner Music, Skype, Forex Club, Volusion, cat si a altor cateva sute de companii small-business. El va sustine un keynote speech in ziua de 27 mai, intitulat “What makes them Tick? (How knowing your affiliates can increase conversions)” si un workshop de 90 de minute in ziua de 28 mai, intitulat “Advertiser’s Crash Course in Affiliate Marketing”.

Am pregatit un panel exceptional de speakeri si traineri la Conferintele Nationale de E-Commerce (Andrei Radu, GPEC)

Ne bucuram ca am reusit sa il aducem pe Geno la Conferintele Nationale de E-Commerce, Geno fiind un adevarat guru in marketing afiliat si autor a doua carti de succes care sunt folosite pentru instruirea a mii de specialisti in marketing online din intreaga lume”, declara Andrei Radu, Fondatorul si Organizatorul Galei Premiilor eCommerce.

Potrivit organizatorilor, numele sonore ale industriei de comert electronic vor fi prezente la Conferintele Nationale de E-Commerce. Pentru ca lista este impresionanta, amintim doar cateva din acestea: Catalin Cretu (VISA Europe), Gabriel Ghita (MasterCard), Marin Mitroi (RomCard), Gian Sharp (Cargus), Felix Patrascanu (FAN Courier), Lucian Aldescu (DPD Romania), Horia Neagu (Orange Romania), Marinela Bujor (Arabesque), Cosmin Costea (METRO), Cristian Herghelegiu (Elefant), Mihai Patrascu (evoMAG), Dan Dumitrescu (Oktal), Robert Anghel (ING Bank), Calin Fusu (Zumzi), Serban Cristian (Altex) etc. Puteti consulta lista completa pe www.gpec.ro in sectiunea Conferinte.

Ziua de 27 mai este constituita din keynote speeches si panel-uri de dezbatere pe cele mai importante subiecte de e-commerce: sondaje de piata, logistica si curierat, marketing afiliat, statistici, cifre si tendinte, plati online, e-distribution, marketplaces etc.

Ziua de 28 mai aduce workshop-uri precum: Multichannel si Analytics, Marketing Afiliat, SEO, Facebook, PPC, dar si o dezbatere pe teme juridice numita “Magazinele online fata in fata cu Protectia Consumatorilor”. De asemenea, Conferintele Nationale de E-Commerce se vor incheia cu modulul de networking “E-Commerce Zone” la care sunt invitati furnizorii de servicii sa isi prezinte ofertele in fata magazinelor online si sa stabileasca contacte si oportunitati de afaceri.

Conferintele Nationale de E-Commerce se vor desfasura in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, in zilele de 27-28 Mai 2013, iar pretul unui bilet pentru cele doua zile este de 150 euro + TVA.

Potrivit organizatorilor, magazinele online care se inscriu in competitia GPeC pana la data de 23 mai, beneficiaza de gratuitate in limita a 2 persoane/magazin pentru participarea la Conferintele Nationale de E-Commerce.

De asemenea, cei care doresc sa se inscrie doar la Conferinte pana pe data de 23 mai, au parte de un discount earlybird, pretul biletului devenind 100 euro + TVA/persoana.

Pentru mai multe informatii despre Conferinte si Workshop-uri, puteti consulta website-ul Galei Premiilor eCommerce la www.gpec.ro/conferinte. Potrivit organizatorilor, in foarte scurt timp va fi publicata agenda completa pe site si formularul de inscriere la Conferinte.

Pana atunci, puteti face o pre-rezervare (pentru a beneficia de discount-ul earlybird), scriind un email la adresa contact [@] gpec.ro.

Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Banca Transilvania, Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi

Cu sprijinul: Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, ECOMpedia, eName, Silkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, ZeList

Parteneri media: AvocatNet, PaginaDeMedia.ro, Blogal Initiative, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, Laptop News, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise

Bloguri partenere: Chinezu, Cristi Dorombach, Iyli, Lavinia Biberi, Liviu Taloi, Victor Kapra, Sabina Cornovac, Sorin Rusi, Stefan Murgeanu

Comments are closed.