Fa cunostinta cu unul dintre cei mai buni chitaristi ai lumii

Stiri Add comments

Jan Akkerman va concerta in cadrul primului eveniment din seria Guitar Masters, care va avea loc vineri, 23 noiembrie 2012, la Hard Rock Cafe.

Avem o veste buna pentru fanii acestuia :). Oferim o invitatie VIP la concertul de pe 23 noiembrie persoanei care ne convinge, printr-un post pe blogul sau, ca este un fan impatimit al artistului si ne spune care sunt motivele pentru care doreste sa participe la acest eveniment.

Invitatia VIP  ii ofera castigatorului un loc la masa in fata scenei, un CD Minor Details, acces la sesiunea de autografe si cel mai important: posibilitatea de a-l cunoaste personal pe Jan Akkerman si de a face poze cu acesta. De asemenea, castigatorul poate sa faca poze in timpul concertului, fiind permis accesul cu DSLR.

Persoanele care doresc sa se inscrie in cadrul concursului trebuie sa lase un comentariu la aceasta postare cu link-ul catre articolul de pe blogul personal sau sa puna un trackback. In comentariu este necesar sa fie specificate o adresa de email valida si un numar de telefon.

Castigatorul va fi selectat impreuna cu organizatorii evenimentului si va fi anuntat printr-un update la acest articol miercuri,  21 noiembrie.

Cateva informatii despre Jan Akkerman puteti citi mai jos:

Olandezul Akkerman a fost desemnat cel mai desavarsit maestru al chitarei din intreaga lume de catre editorii revistei britanice Melody Maker. Acesta a luat “Harpa de Aur” in Olanda pentru intreaga sa cariera si este primul artist care a folosit lauta intr-o formatie rock, demonstrand astfel un interes deosebit pentru cultura timpurilor medievale si epoca Renasterii.

Artistul  a cantat cu BB King, Charlie Byrd, Cozy Powell, Claus Ogerman, Ice-T si a realizat o serie de albume solo, care au impresionat prin stilul sau versatil. Ultimul sau material de studio se intituleaza “Minor Details” si reprezinta o continuare a materialului “C.U.” din 2003. Albumul a fost foarte bine primit de catre public, criticii de specialitate au apreciat materialul, comparand unele piese cu atmosfera muzicala creata de Santana, Miles Davis sau Stelly Dan si cu energia muzicii Focus.

Update

Castigatorul concursului este Catalin. Felicitari 🙂

Vei fi contactat de catre organizatorii evenimentului pentru a intra in posesia biletului.

3 Responses to “Fa cunostinta cu unul dintre cei mai buni chitaristi ai lumii”

 1. Iti doresti sa-l intalnesti personal pe Jan Akkerman? | Haotik.ro Says:

  […] doresti sa participi la acest eveniment. Pentru a intra in concurs nu uita sa lasi un comentariu aici cu link-ul articolului, pentru a putea intra la […]

 2. Catalin Says:

  “Castigatorul va fi selectat impreuna cu organizatorii evenimentului si va fi anuntat printr-un update la acest articol miercuri, 21 noiembrie.”

  Daca o sa am un articol pana in dimineata asta, e valabil? 🙂 Mersi.

 3. Jan Akkerman la Bucureşti? Da, vă rog! « Sexyleanu Says:

  […] concertului, nutresc şi un pic de speranţă că acest articol se califică pentru concursul de aici. Ţineţi-mi pumnii, nu, ţineţi-mă simplu de mână, am mâinile foarte fine. Share […]