Evensys iti pregateste o primavara digitala

Stiri Add comments

Evensys anunta organizarea celor mai mari evenimente de marketing digital de pe piata romaneasca. Acestea se vor desfasura in prima parte a anului, mai exact in lunile martie, aprilie si mai, iar cele mai dezbatute teme vor fi promovarea si comunicarea online.

Ca urmare a dezvoltarii tot mai intense a pietei de marketing, evenimentele organizate vin in ajutorul specialistilor in domeniu, care au nevoie de tactici si strategii eficiente de marketing. Astfel ca, cele trei evenimente propuse de Evensys vor oferi o imagine completa asupra industriei digitale.

Primul eveniment organizat, Digital Marketing Forum, va avea loc la Crowne Plaza Hotel in perioada 6-7 martie. Activitatile intreprinse in cadrul conferintei vor oferi participantilor cadrul ideal pentru a aprofunda solutiile si tehnicile ce sustin eficienta in campaniile online. Jeremy Spiller este unul dintre vorbitorii prezenti in cadrul Digital Marketing Forum si are o experienta de peste 17 ani in domeniul digital, este trainer si consultat pentru Econsultancy, cea mai importanta platforma globala de consultanta.

eTravel Conference este cel de-al doilea eveniment din aceasta serie si va avea loc in cadrul Howard Hohnson Hotel pe 11 aprilie si este un eveniment de comert national si promovare online dedicat industriei de turism din Romania. Conferinta va aduce o abordare mai aprofundata a domeniului prin prezentarea studiului “Cum cumpara romanii pachete turistice pe internet, studiu realizat de compania Marketing Research, Daedalus Millward Brown.

Mobile Conference, ultimul eveniment din aceasta serie de primavara, se va desfasura pe data de 16 mai in cadrul Howard Johnson Hotel. Acesta este cel mai mare eveniment dedicat marketingului si dezvoltarii de aplicatii in mediul mobil din Romania. In cadrul conferintei vor fi oferite informatii utile privind strategiile de promovare ale brandurilor, precum si despre comportamentul consumatorilor in mediul online. Evenimentul este impartit in trei sectiuni: Mobile Marketing Forum, Mobile Apps Meetup si Mobile Awards Romania, prima gala de premiere pentru realizarile din mediul de telefonie mobila.

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 7 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Comments are closed.