Esti pasionat de ciclism montan? Participa la Campina Open Mountain Bike!

social Add comments

Daca esti pasionat de ciclism montan, te invitam sa participi in data de 8 septembrie 2012 la prima editie a competitiei sportive Campina Open Mountain Bike!

Competitia se adreseaza ciclistilor profesionisti dar si amatori si, de asemenea, familiilor (parinti si copii cu varste pornind de la 12 ani), intrecerile desfasurandu-se pe 6 categorii de varsta si niveluri de performanta si pe trasee corespunzatoare fiecareia dintre acestea.

Categoriile de intrecere sunt urmatoarele:

  • Family – 10 km,
  • Copii (12 – 14 ani) – 5 km,
  • Juniori Amatori (15 – 17 ani) – 16-18 km,
  • Juniori Avansati (15 – 17 ani) – 16-18 km,
  • Adulti Amatori – 16-18 km,
  • Adulti Avansati – 35-40 km.

Locatia evenimentului se afla in Campina, in zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatea Cornu, iar traseele cuprind, in functie de categoria de intrecere, atat off-road cat si sosea asfaltata.

Taxa de inscriere pentru categoriile Adulti Avansati/Amatori este de 50 lei pentru cei care achita pana la data de 31 august si 70 lei dupa aceasta data. Pentru categoriile Copii, Family si Juniori, taxa este de 10 lei de persoana.

Este de apreciat faptul ca aceasta “competitie are, de asemenea, o componenta caritabila, sumele rezultate din taxele de participare urmand  a fi utilizate pentru proiecte in beneficiul copiilor cu autism.”, conform Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundatiei Romanian Angel Appeal, organizatorul evenimentului alaturi de Asociatia E.A.S.C. Caraiman Campina si este sprijinit de Himalaya Adventure, Carrefour Romania, Isostar, Sponser, Ciuc Radler.

Parteneri: Federatia Romana de Ciclism, Primaria Municipiului Campina, Primaria Comunei Cornu si Primaria Comunei Sotrile.

Detalii privind traseele, regulamentul de participare si formularele de inscriere gasiti pe http://campina-mtb.ro.

Comments are closed.