Cum s-a vazut in Social Media discutia creata de George Buhnici

Analizele Zelist, social media, Zelist Research Add comments

Numele lui George Buhnici a fost pe buzele tuturor in ultima vreme, din cauza declaratiilor facute  intr-un interviu acordat la Neversea. Acesta s-a exprimat nu tocmai diplomat cu privire la fizicul fetelor si femeilor de la plaja si a facut afirmatii cu totul iesite din comun atunci cand a spus ca sotia sa arata ca o minora. Astfel, un intreg scandal a pornit in urma acelui interviu, romanii exprimandu-si opiniile cu privire la acesta. Si intreprinderile care il aveau ca imagine au avut un cuvant de spus, BCR anuntand public ca doreste incheierea colaborarii cu Buhnici.

Astfel, prin analiza oferita de catre Zelist Monitor, vom arata cine si pe ce canale de comunicare a dezbatut subiectul si, de asemenea, ce impact a avut acesta.

In ultimele 30 de zile, expresia “Buhnici” a inregistrat 37279 de mentionari.

Persoanele care au dezbatut intens subiectul au varste cuprinse intre 50-54 de ani (52.2%) si sunt din Bucuresti (80.6%).

Numarul de aparitii pe tipul sursei

In ceea ce priveste numarul de aparitii pe tipul sursei, Facebook-ul detine prima pozitie cu 79 de procente, urmat de Presa si Agregatoare, fiecare cu cate 4.7 procente.

Impactul pe tipul sursei

Daca este sa ne referim la impactul pe tipul sursei, TikTok detine pozitia fruntasa, cu 41.6%, urmat de Facebook, cu 37.5% si Presa, cu 12.1%.

Top 10 influencers Facebook

Pe Facebook, cel mai mult s-a discutat despre scandalul Buhnici pe urmatoarele pagini: Catalin Tolontan, Romania TV, Doctor Andrei Laslau, STIRI de CLUJ, Libertatea, Adevarul, Romani Buni, Adrian Vrauko, HotNews.ro, Observator.

Top 10 influencers Presa

In presa, publicatiile care au scris masiv despre subiect sunt urmatoarele: viva.ro, kfetele.ro, romaniatv.net, wowbiz.ro, playtech.ro, substantial.ro, fanatik.ro, libertatea.ro, newsweek.ro, spectacola.ro.

Tagcloud

Printre cuvintele cel mai des asociate cu numele Buhnici se numara: minora, nevasta, respect, bani, parere etc.

Comments are closed.