Cum a fost la Webstock 2011

social media Add comments

Pe 23 septembrie a avut loc unul dintre cele mai asteptate evenimente din social media romaneasca: Webstock 2011.

Programul evenimentului a cuprins trei sesiuni de discursuri: New Trends in Social Media si Tehnologie, Inspired to inspire, Social Media Professionals si o gala dedicata decernarii premiilor Webstock.

Discursul despre ambitie si despre puterea de lupta pentru obiectivele propuse al cvadruplului laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vara, Ivan Patzaichin, a reprezentat un moment inaltator pentru toti cei prezenti, fiind ovationat minute bune de catre cei din sala.

Echipa Zelist a participat la Webstock alaturi de 4 dintre cei 5 bloggeri oficiali Zelist. Va invitam sa cititi detalii despre eveniment pe blogurile lor.

Blogatu a mentionat  intr-o maniera subiectiva partile pozitive si negative ale evenimentului. Puteti citi articolul sau aici.

Alexandra a scris despre oamenii pe care i-a cunoscut in cadrul evenimentului, precum si despre ce a invatat din discursurile invitatilor.

Haotik a fost prezent la Webstock in calitate de blogger oficial Zelist, dar si in calitate de speaker. Ce a scris despre eveniment si despre cum s-a simtit in calitate de vorbitor puteti citi aici.

In calitate de Event Ambassador, Sabina Cornovac, a facut live blogging. Puteti citi aici postul ei in care detaliaza desfasurarea evenimentului.

Pe site-ul Webstock sunt disponibile inregistrarile celor 4 sesiuni si a Galei de Premiere.

One Response to “Cum a fost la Webstock 2011”

  1. Blogatu Says:

    Mai am de scris 🙂 Si despre sesiuni, si despre oamenii cu care m-am intalnit 😀