Care sunt limitele in social media?

International Add comments

Cu ocazia sarbatorilor, pasagerii KLM Royal Dutch Airlines care s-au inregistrat pe FourSquare si au twitterit despre dorinta de a se imbarca au fost intampinati de personalul KLM cu diferite cadouri personalizate. Cadourile au fost alese asa cum se poate observa in videoclipul de mai jos in functie de personalitatea fiecaruia sau de ceea ce urmeaza sa faca.

De exemplu, domnul Aimé de Bok twittereste ca va pleca in Mexic pentru a construi case pentru persoanele fara adapost. Drept cadou primeste cateva bandaje, unguent pentru muschi si un supliment energetic. O alta persoana, care este mai activa, primeste un ceas.

Asa cum se poate observa din videoclipul de mai jos, persoanele in cauza au fost destul de reticente.

Considerati ca cei de la KLM au facut abuz de social media sau au facut un lucru bun? Ati fi fost incantati sa primiti cadouri din partea operatorului ales sau v-ati simti urmariti?

Din punctul vostru de vedere, intre ce limite ar trebui utilizata social media de catre companii/branduri pentru a va atrage/implica in activitatile lor de promovare?

Mai multe detalii despre campanie gasiti pe site-ul KLM sau aici.

One Response to “Care sunt limitele in social media?”

  1. Twitter Trackbacks for Zelist Blog » Blog Archive » Care sunt limitele in social media? [zelist.ro] on Topsy.com Says:

    […] Zelist Blog » Blog Archive » Care sunt limitele in social media? zelist.ro/blog/?p=271 – view page – cached Cu ocazia sarbatorilor, pasagerii KLM Royal Dutch Airlines care s-au inregistrat pe FourSquare si au twitterit despre dorinta de a se imbarca au fost intampinati de personalul KLM cu diferite cadouri personalizate. […]