Atelier de poetica in cadrul Incubatorului de Condeie

Stiri Add comments

In cadrul concursului national de debut literar “Incubatorul de Condeie” va avea loc cel de-al treilea Atelier de Creative Writing. Acesta se va desfasura pe 27 octombrie la Orient Express Bar Bistro.

Atelierul va fi coordonat de poetul Răzvan Tupa, iar accesul este gratuit, insa numarul maxim de persoane este limitat la 10. Opt dintre acestea sunt rezervate concurentilor inscrisi in IDC, iar doua pot fi castigate doar de fanii Facebook ai AdLittera Project, raspunzand la intrebarea “Cum te-ai exprima daca scrisul nu ar exista?”

Atelierul face parte dintr-o serie de evenimente dedicate scrierii creative ce vor fi organizate de AdLittera Project impreuna cu poetics.ro in fiecare sambata, in perioada desfasurarii Concursului Incubatoul de Condeie 2012.  

Proiectul AdLittera indeplineste functiile unei agentii culturale, programele sale avand componentele de educare prin cultura si arta. Proiectul are rolul de a dezvolta campanii de cultura literara si de a cauta surse de finantare pentru proiectele editoriale.

Informatii despre modalitatea de inscriere gasiti aici.

 

Comments are closed.