Aproximativ 40% din tweet-uri sunt postate de pe un dispozitiv mobil

social media Add comments

Conform celui mai nou infographic cu detalii despre Twitter publicat de Touch Agency, în momentul actual sunt înregistrate 200,000,000 de conturi pe Twitter. În fiecare zi, 450,000 de persoane îşi fac conturi noi pe Twitter.

Se înregistrează un miliard de tweet-uri noi în fiecare săptămână. În ceea ce priveşte activitatea zilnică a utilizatorilor Twitter, aceştia publică 180,000,000 de tweet-uri în fiecare zi. În fiecare minut sunt postate 138,888 de tweet-uri noi.

Doar 5% dintre utilizatorii Twitter realizează 75% din conţinut şi 52% dintre aceştia îşi actualizează statusul în fiecare zi.

Cea mai potrivită oră pentru ca postarea ta să fie retweetuită este ora 17:00. În ceea ce priveşte dependenţa utilizatorilor de Twitter, 24% dintre aceştia îşi verifică conturile de mai multe ori pe zi.

Aproximativ 40% din tweet-uri sunt postate de pe un dispozitiv mobil iar 50% dintre utilizatorii Twitter îşi accesează conturile prin intermediul mai multor platforme: telefoan mobil, iPad, Blackberry sau calculator personal. În ultimele 12 luni s-a constantat o creştere cu 182% a utilizării dispozitivelor mobile.

Peste 60% dintre acestea sunt postate în limba engleză.

54% dintre utilizatorii Twitter sunt femei şi 46% sunt bărbaţi. Majoritatea utilizatorilor (53%) nu au copii în timp ce 47% dintre aceştia sunt părinţi.

În ceea ce priveşte locul de apartenenţă al utilizatorilor Twitter, 70% dintre aceştia nu locuiesc în S.U.A., în timp ce doar 11% din totalul utilizatorilor de internet utilizează din Marea Britanie utilizează Twitter.

43% dintre utilizatorii Twitter urmăresc un brand pentru ofertele pe care le publică. Cel mai probabil, 75% dintre persoanele care au un cont pe Twitter vor cumpăra produsele brandurilor pe care le urmăresc. 67% dintre utilizatori pot recomanda şi altora brandul pe care îl urmăresc. 24% din clienţii diferitelor branduri, le urmăresc pe Twitter.

În ceea ce priveşte comunicarea companiilor prin social media, până la 85% dintre acestea integrează reţelele sociale în procesul de recrutare.

În jur de 80% dintre tweet-urile postate de clienţi despre brandurile sau produsele pe care le folosesc sunt negative sau conţin menţionări critice. 1,000,000 de persoane vizualizează tweet-uri despre diferite servicii în fiecare săptămână.

Conform ultimei evaluări, Twitter valorează 8 miliarde de dolari.

Sursa

Comments are closed.