Agenda Romanian PR Award 2011

Stiri Add comments

Pe data de  27 octombrie 2011 va avea loc editia a IX-a a Galei Romanian PR Award. Evenimentul isi propune promovarea si premierea spiritului creator si al excelentei in domeniul relatiilor publice.

Gala PR Award se va desfasura la Palatul Parlamentului in Sala I. Gh. Duca. Evenimentul va incepe la ora 18:30. Anul acesta au fost inregistrate 212 de proiecte inscrise in cele 24 de categorii de concurs.

Din agenda Romanian PR Award 2011 face parte si Trainingul “Rolul creativitatii in strategiile de comunicare interna” sustinut de Thomas Achelis, Presedintele Forum for International Communications. Evenimentul va avea loc in decursul zilei de 28 octombrie. Acesta se adreseaza practicienilor de resurse umane si relatii publice.

Obiectivul trainingului este acela de a spori calitatea comunicarii in cadrul unei organizatii precum si cresterea implicarii angajatilor in proiectele dezvoltate de catre companii. In cadrul workshop-ului vor fi abordate teme precum: tehnici de evaluare in cadrul comunicarii interne, instrumente practice de motivare a angajatilor, suporturi de comunicare interna, strategii de comunicare interna precum si dezbaterea rolului pe care il are comunicarea in contextul unei schimbari organizationale.

Evenimentul accentueaza necesitatea comunicarii interne in cadrul organizatiilor. Calitatea acesteia este extrem de importanta, mai ales la nivelul management-angajati. Lipsa comunicarii in cadrul unei companii poate conduce la o desfasurare defectuasa a activitatii. Fiecare companie poate utiliza o serie de tehnici de comunicare pentru prevenii si pentru a gestiona crizele atunci cand are loc o schimbare organizationala.

Pentru a accesa agenda trainingului precum si pentru a va inscrie la evenimentele din cadrul Romanian PR Award intrati pe pagina oficiala a evenimentului.

Ne vedem acolo!

Comments are closed.