Afla cine sunt cei mai importanti jucatori din blogosfera romanesca in 2016!

social media Add comments

logo SMS

Social Media Summit Bucuresti este conferinta care iti prezinta la fiecare inceput de an principalii jucatori din social media.

In premiera, la editia din 19 februarie, de la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, echipa Biz va lansa, alaturi de Zelist, listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera romaneasca.

Pe langa traditionalele rezultate ale studiilor exclusive: Top bloggeri cu care colaboreaza agentiile si companiile si Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2015, lansam pe 19 februarie Topul bloggerilor pe cele mai dezvoltate 10 nise (food, fashion, tehnologie, marketing & digital etc.), topul vlogger-ilor si instagramer-ilor, cat si canalele de comunicare care vor fi cele mai folosite in 2016.

Venind in intampinarea companiilor care vor sa invete cum sa gandeasca si sa implementeze o campanie, la SMS Bucuresti vom prezenta studii de caz ale unor campanii derulate in 2015. Vom afla despre strategia, mecanismele si rezultatele inregistrate ale campaniilor de social media cu cel mai mare impact, chiar de la agentiile si companiile care le-au realizat.

Vino la SMS Bucuresti sa-i intalnesti si sa inveti cum poti sa ai acces la oamenii care gandesc, creeaza si implementeaza cele mai puternice campanii de social media din Romania!

Vino si descopera domeniul care a revolutionat industria publicitatii!

Detalii despre eveniment si inscrieri pot fi regasite pe site-ul evenimentului.

Cea de-a 5-a editie a evenimentului are loc pe 19 Februarie, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, intre orele 9:00 – 16:00.

Comments are closed.