Acoustic Bloggers 3

social media Add comments

Pe 25 aprilie a avut loc a treia editie Acoustic Bloggers, un eveniment caritabil care reuneste bloggerii talentati pentru un scop nobil. Bloggerii s-au adunat de aceasta data sa cante pentru Stefanut (Stefan Vasile Radulescu), care are probleme grave de sanatate (“sindromul plurimalformativ”).

Au fost aproximativ 80 de oameni si s-au strans 1508 RON, bani care speram sa-i foloseasca lui Stafenut.

Am monitorizat evenimentul in perioada 20-27 aprilie 2012, folosindu-ne de doua expresii: Acoustic Bloggers si hashtag-ul #acousticbloggers.

Acestea au avut in total 225 de aparitii, dintre care 40 expresia Acoustic Bloggers si 185 hashtagul #acousticbloggers.

Cele mai multe aparitii au fost pe Twitter, unde hashtagul #acousticbloggers a fost folosit de 177 de ori. Acesta a mai aparut de 7 ori pe bloguri si o data pe Facebook.

Expresia Acoustic Bloggers a fost si ea mentionata de 40 de ori, in principal pe bloguri si Twitter.

Majoritatea celor care au discutat despre eveniment sunt din Bucuresti (82.4% dintre cei care au folosit #acousticbloggers si 63.4% dintre cei care au folosit expresia Acoustic Bloggers) si au intre 19 si 24 de ani.

 

Expresia Accoustic Bloggers a avut 47.5% dintre mentionari pe bloguri, 35% pe Twitter, 10% in comentarii si 7.5% pe Forumuri.In ceea ce priveste impactul in functie de tipul sursei, aparitiile de pe bloguri au avut cel mai mare impact, respectiv 88.1%.


 

Hashtag-ul #acousticbloggers a avut 95.7% dintre mentionari pe Twitter, 3.8% pe bloguri si 0.5% pe Facebook.Corespunzator, impactul cel mai mare a fost pe Twitter, de 86.7%.


 

Persoane care au scris despre eveniment in perioada 20-27 aprilie:


4 Responses to “Acoustic Bloggers 3”

  1. Oana Says:

    dar am scris eu pe blog: http://obratila.ro/2012/04/sa-nu-ziceti-ca-nu-v-am-spus/ oare de ce nu apare in monitorizare? 🙂

  2. Roxana Says:

    Oana, lista persoanelor care au scris despre eveniment nu este una exhaustiva, in articol sunt prezentati doar cativa dintre cei care au scris pe blog despre acest subiect. Articolul tau apare in monitorizare, insa acesta a fost scris pe data de 19 aprilie si nu se incadreaza in perioada pentru care am realizat monitorizarea, si anume: 20-27 aprilie 🙂

  3. Marius Matache Says:

    Multumim frumos pentru statistica 🙂

  4. Razvan Says:

    🙂 Cu placere. Speram sa mai aveti si alte astfel de concerte.