A patra ediție a singurului eveniment de Deep Tech din Estul Europei va avea loc virtual pe 13-14 Mai

social media, Zelist Research Add comments

Codiax, singurul eveniment din Estul Europei dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech, prezintă cele mai noi descoperiri și inovații din industrie, asigurând accesul la speakeri internaționali de top și exemplele de succes ale acestora.

Cine se va alătura scenei Codiax 2021?
Cea de-a patra ediție a evenimentului se va desfășura pe platforma virtuala Hopin si va prezenta noi perspective din Artificial Intelligence, Virtual Reality & Augmented Reality, Frontier Hardware, IoT și Blockchain, reliefând metode actuale de înțelegere a celor mai noi tehnologii. Fiind un eveniment de nișă, cu experiența de învățare aplicată, participarea la Codiax este limitată la 500 de entuziaști din țară și internaționali, în principal arhitecți software, dezvoltatori de produs, ingineri software, CTO sau vicepreședinți în tehnologie.

Și anul acesta, pe scena Codiax se vor reuni nume internaționale, printre care reprezentanți ai ML6, Overstory, Hello Tomorrow, Evidently.AI, Fortune 500 sau Uizard.

Vă invităm să îi urmăriți pe Gema Parreno – Lead Data Scientist, care ne va împărtăși despre direcția de dezvoltare a jocurilor video și prezența tot mai variată a machine learning în viața noastră, Dr. Lobna Karoui – Artificial Intelligence Trust Builder, care ne va împărtăși rezultatele cercetătorilor legate de inteligența artificială, Matthias Fey – CTO la ML6 ne prezintă de ce sunt importante inovatiile tehnologiei și care sunt beneficiile acestora, precum și Emeli Dral – co-fondator și CTO la Evidently AI care ne va împărtăși din experiența ei despre dezvoltarea instrumentelor de analiză și monitorizare a performanței modelelor de machine learning, iar Roelof Pieters – CTO și cofondator Overstory va aborda topicuri precum știința datelor și tech, combinand AI, imagini din sateliti si puterea computerelor.

Codiax este un eveniment nisat al Techsylvania, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa de Est, care are loc anul acesta pentru prima oară pe platforma de evenimente virtuale Hopin, și care aduna peste 5.000 de specialiști IT și non-IT din toata lumea.

Vlad Ciurca, co-fondator al Techsylvania si Codiax, a declarat: “România are mai mulți ingineri pe cap de locuitor decât SUA, India, China sau Rusia (~ 120k oameni care lucrează în IT) și talent excelent, dar când vine vorba de concentrarea pe tehnologii mai noi, există încă un decalaj. Acesta este motivul pentru care căutăm să completăm acest decalaj de cunoștințe cu un eveniment dedicat tehnologiei profunde și cu toate subcategoriile sale conexe.”

Biletele se pot achiziționa de pe https://codiax.co/tickets/

Sustinatori ai Codiax 2021: Superbet, Telenav, Macadamian, Accenture, Metro Systems, 3SS.

Comments are closed.