44 de magazine online vor participa la intalnirile consultative din cadrul Galei Premiilor eCommerce

Stiri Add comments

In zilele de joi, 16.06 si vineri, 17.06.2011, vor avea loc la Orange Concept Store intalnirile consultative din cadrul celei de a VI-a editii a Galei Premiilor eCommerce (GpeC), intalniri la care vor participa reprezentantii a 31 de magazine online, alte 13 magazine fiind contactate online, prin intermediul Skype.

Cu aceasta ocazie, magazinele online inscrise in competitie pot discuta fiecare fata in fata timp de aproximativ o ora cu membrii juriului pe marginea rapoartelor initiale de jurizare pentru a le fi explicat, in mod transparent, raportul de evaluare si pentru a primi recomandari in scopul imbunatatirii afacerii, demonstrand, asa cum a declarat Andrei Radu, inca o data ca jurizarea la GPeC se face obiectiv, transparent si responsabil si ca juratii GPeC sunt cei care decid clasamentul final, fara ca organizatorii sa influenteze intr-un fel sau altul punctajele acordate.

Cele doua zile de intalniri vor incepe in jurul orei 10 dimineata si se vor incheia in jurul orei 15.30, urmand ca magazinele confirmate sa primeasca de la organizatori, cel tarziu luni, 13 iunie, intervalul orar in care se pot prezenta la discutii.

Potrivit organizatorilor, prima etapa de jurizare se va incheia vineri, 10 iunie 2011, pentru ca in perioada imediat urmatoare magazinele sa primeasca rapoartele de evaluare aferente acestei etape. Acestea vor avea la dispozitie 1-2 zile sa parcurga rapoartele si sa isi pregateasca intrebarile, nelamuririle sau eventualele discutii pe care doresc sa le poarte cu membrii juriului.

Gala Premiilor eCommerce 2011 – Academia de eCommerce este un eveniment organizat de Link 2 eCommerce si sustinut de: BRD-GSG, Orange, UIS, FAN Courier.

Parteneri media: Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, Mediafax, go4it, Elevate, IAB Romania, 2Parale, ROL.ro, Price.ro, ShopMania, SmartBuy, Trafic.ro, ZeList.

Comments are closed.