2Parale te invita la intalnirea Conversii in IT&C

Stiri Add comments

Pe 16 noiembrie va avea loc o noua intalnire organizata de 2Parale. Evenimentul va avea loc in Bucuresti si propune ca tema de dezbatare Conversiile in IT&C.

Ca de fiecare data, workshop-ul este bazat pe interactivitatea participantilor si pe dorinta acestora de a acumula cunostinte noi despre cum poti sa iti imbunatatesti performantele in marketingul afiliat.

Programul orientativ al evenimentului cuprinde doua componente. In prima parte, Dorin Boerescu va tine o prezentare despre obiceiurile de cumparare in IT&C. El va discuta despre evolutia vanzarilor pe segmentul IT&C din acest an, care este perioada in care sunt cumparate produse IT&C si care sunt tendintele pentru urmatoarele luni. In cea de-a doua parte a workshop-ului, Radu Dumitru va modera un debate despre advertiseri&afiliati. Poti afla care sunt metodele de promovare pe acest segment, cum poti atrage noi afiliati, cum se implica adevertiserii in 2Parale.

In cadrul sesiunii de debate vor lua parte Debo, Evomag si QuickMobile, doua dintre companiile cu performante ridicate in 2Parale, lor li se vor alatura 3 dintre afiliatii proiectului. Ulterior vor fi oferite mai multe informatii despre speakeri.

Participarea la eveniment este gratuita, tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi un loc dand un comentariu pe blog-ul 2Parale cu numele tau complet. Locurile sunt limitate, iar partenerii proiectului au intaietate.

Italnirea va avea loc la Orange concept store, Calea Victoriei, nr.41, Bucuresti.

Daca esti interesat sa propui teme de dezbatere in cadrul evenimentului, o poti face pe blogul 2Parale.


Comments are closed.