Campania BCR – #refinantare in cifre

Stiri Add comments

Desfasurata prin Blogal Initiative si revista Biz, campania Refinantare a obtinut rezultate mult peste asteptari iar organizatorii au decis ca este cazul sa prezinte public, in cadrul unui eveniment dedicat, strategiile si tehnicile abordate in aceasta campanie.

Evenimentul a avut loc astazi, 15 iulie, cu incepere de la ora 11.00 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, sala Platinum.

La discutii au participat Daniel Pana (BCR), Cristian China – Birta (Blogal Initiative), Catalin Tenita (Zelist) si Marta Usurelu (Revista Biz).

Catalin a prezentat rezultatele campaniei BCR din punct de vedere al numarului de aparitii, cifre extrase cu ajutorul Zelist Monitor.

2 Responses to “Campania BCR – #refinantare in cifre”

  1. Precizare | Chinezu Says:

    […] aveți și monitorizarea externă realizată de cei de la Zelist. Ze list monitor_prezentare_bcr_refinantare(1) View more presentations from Catalin Tenita […]

  2. Sa ma laud putin, daca am cu ce! | Blogatu Says:

    […] de versuri, el de voce si negativ. Ce a iesit puteti afla din fotografiile de mai jos, preluate de pe ZeList Blog: piesa a fost mentionata de 39 de ori pe Twitter, a primit 79 de share-uri pe Facebook si a adunat […]