Reflectarea Roblogfest in presa online si blogosfera

Uncategorized Add comments

In perioada 15 februarie – 29 martie 2011 am monitorizat pentru expresiile: roblogfest si #roblogfest 66.255 bloguri, 30.506 comentarii facute in blogosfera romaneasca, 52.709 conturi de twitter si 1256 feeduri pentru presa online.

Cei doi termeni monitorizati au aparut de 2882 ori in sursele monitorizate dupa cum urmeaza:
• 29 aparitii in presa online,
• 611 aparitii in posturi de pe bloguri,
• 2038 aparitii pe twitter,
• 204 aparitii in comentarii de pe bloguri.

Conform profilelor demografice, majoritatea celor care au mentionat roblogfest sau #roblogfest pe bloguri, twittere sau facebook fac parte din categoria de varsta 15-25 ani iar din punct de vedere al locatiei, cei mai multi provin din Bucuresti.

De mentionat este faptul ca expresia roblogfest a fost mentionata de 281 pe Facebook.

De asemenea, estimam numarul internautilor care au citit sau au vazut in mod tangential o informatie despre Roblogfest ca fiind aproximativ de 2.293.000 de unici in toata perioada desfasurarii evenimentului si post eveniment.

* Zona de profile demografice se refera la cei care au scris pe bloguri si pe twitter si nu contine date despre cei care au scris pe Facebook.

* Cele 281 de mentionari pe Facebook au fost realizate pe paginile si grupurile accesibile public.

Cele mai importante 5 articole din presa online

Sursa Link Continut
Realitatea RoBlogfest 2011 si-a desemnat castigatorii VEZI LISTA PREMIANTILOR RoBlogfest 2011 si-a desemnat castigatorii VEZI LISTA PREMIANTILORLa editia 2011 s-a inaugurat sectiunea de blog auto in categoria Personal Infotainment.
Adevarul Vezi aici castigatorii de la RoBlogfest 2011 Vezi aici castigatorii de la RoBlogfest 2011Cea de-a sasea editie a Galei RoBlogFest a venit cu sectiuni noi: la categoria Personal Infotainment s-a adaugat
Realitatea S-a dat startul competitiei anuale a bloggerilor, RoBlogFest 2011 S-a dat startul competitiei anuale a bloggerilor, RoBlogFest 2011Ajuns deja la a sasea editie, RoBlogFest este unul dintre cele mai importante evenimente
Realitatea Premiile RoBlogFest, LIVE pe REALITATEA.NET Premiile RoBlogFest, LIVE pe REALITATEA.NETREALITATEA.NET va transmite in direct si in exclusivitate din Silver Church , vineri, 25 martie , incepand cu
HotNews.ro Cele mai bune bloguri romanesti, premiate la RoBlogFest 2011 Cele mai bune bloguri romanesti, premiate la RoBlogFest 2011Catalin Tolontan si Iulian Comanescu se numara printre castigatorii celei de-a sasea editii

Evolutie roblogfest si #roblogfest in ultimele 30 de zile

Prezenta expresiei roblogfest in functie de mediu

Top influenta blog in functie de numarul de posturi

Top influenta twitter in functie de numarul de posturi

Blogatu a fost cel mai activ blogger in promovarea evenimentului avand un numar de 14 posturi pe blog si 57 de tweeturi.

Felicitari pentru munca depusa!

5 Responses to “Reflectarea Roblogfest in presa online si blogosfera”

  1. RoBlogFest 2011 a “atins” 2.293.000 de vizitatori unici | refresh.ro Says:

    […] mai prolific blogger a fost… Blogatu! Detalii aici. […]

  2. daninho Says:

    da ba, dar eu nu avut net in saptamana premergatoare roblogfestului – in 2, 3 zile si tot am reusit sa ajung in top :))))

  3. Sunt cel mai activ blogger in promovarea Roblogfest, conform ZeList | Blogatu Says:

    […] doua topuri, preluate de pe blogul Zelist si de pe blogul lui Razvan Bucur, care demonstreaza cat de activ am fost in promovarea […]

  4. razvan zlavog Says:

    Pana la urma, indiferent de ce se tot zice si comenteaza, indiferent de suparari si nebunii, zelist ramane un soft fain si orientativ. Sper sa ajungem si noi in top, cu stirile de bine. SPor!

  5. Razvan Says:

    Multumim pentru apreciere 🙂 Cine stie… daca o sa aveti un articol interesant, preluat pe multe bloguri, se prea poate.