Comunicat important: Pidjin.net finalizeaza preluarea ostila a ZeList.ro

Uncategorized Add comments

Pidjin.net LTD, cu sediul intr-o casuta postala din paradisul fiscal Pigeon Island (66°19′S 110°27′E), Santa Lucia, entitate listata pe Dow Jones cu indicativul PDJ, a finalizat in aceasta dimineata preluarea ostila (cu iatagane, bate si topoare) a topului blogosferei ZeList.ro, urmand sa determine viitorul acestuia si al tuturor bloggerilor. Trebuie mentionat faptul ca preluarea nu s-a soldat cu victime, ci doar cu degete prinse in tastaturi si usoare electrocutari.

Topul ZeList va functiona din aceasta zi sub strictul control al investitorilor majoritari, domnii Fredo si Pidjin, care vor decide in functie de dorintele, toanele si necesitatile personale asupra topului. Desigur, topul va putea fi influentat prin oferirea de catre bloggeri de favoruri financiare si nu numai. De asemenea, noua conducere isi rezerva dreptul de a elimina din top orice blogger ostil acesteia si de a-l inlocui cu mesaje injurioase la adresa muritorului care si-a permis acest sacrilegiu.

In urma preluarii, cei doi noi sefi ai ZeList au binevoit sa coboare de la nivelul superior al gandirii lor malefice pentru a da declaratii. Astfel, Domnul Pidjin a spus ca:

,,avem deja in vedere eliminarea a cel putin 10% din bloggeri. Algoritmul ZeList este total eronat si chiar enervant pentru ca nu tine cont de dorintele noastre vitale. Si cand spun eliminare, vorbim de eliminare FIZICA, nu altceva”.

Domnul Fredo a adaugat ca ,, vom introduce un sistem mult mai bun de clasificare si anume, dupa cum ne taie capul. Ca o informatie din interior, pot sa spun ca formele vor conta, chiar si cele modelate la chirurgi esteticieni. In plus vizionam ZeList ca o platforma de valorificare a potentialului peren al Romaniei. Numarul 1 in ZeList se va numi Pidjin Playmate of the Year iar locurile 2 pana la 10 vor fi Pidjin Bunnies”.

In urma preluarii, topul ZeList va deveni cel mai important top din lume, si singurul care va conta in determinarea persoanelor ce vor supravietui Judecatii de Apoi.

Noul actionariat doreste extinderea viguroasa in offline prin construirea de temple pentru aducerea de ofrande: un cocos echivalentul a + 10 pozitii in Zelist, un miel echivalentul a 50 de pozitii, etc. De asemenea, Pidjin.net va demara o colaborare cu telescopul spatial Hubble pentru detectarea bloggerilor extaterestrii si convertirea lor la cultul nou format.

ZeList a fost dezvoltat de TreeWorks si reprezinta la aceasta data cel mai complex instrument de monitorizare a blogosferei si presei romanesti, urmarind peste 31.183 de bloguri si 40 de surse de stiri online. Atat numarul blogurilor, cat si cel al surselor online va fi marit pentru a include orice fiinta vie care a pus mana vreodata pe un mouse.

ZeList poate fi utilizat de orice persoana poate determina cele mai importante barfe la un moment dat, iar profesionistii din domeniul comunicarii, mass-media si psihiatriei pot determina trenduri, pot stabili vectorii importanti pentru transmiterea unui mesaj in blogosfera si pot descoperi ce bloggeri sunt indeajuns de nebuni incat sa-si petreaca viata sexuala in fata computerului.

Fredo & Pidjin, cunoscuti pentru tentativele lor de a distruge lumea sunt responsabili pentru toate dezastrele naturale, catastrofele ecologice, accidentele nucleare, criza economica, sanii conici ai Madonnei si pentru tunsoarea lui Kim Jong-il. Cei doi porumbei malefici implinesc pe data de 31 mai 4 ani de existenta asa ca duminica se vor organiza ceremonii aniversare si parade militare cu tehnica nucleara in toate capitalele lumii.

Cristian Clita

PR Executive-ul care a scris acest comunicat sub amenintarea unui obiect contondent.

19 Responses to “Comunicat important: Pidjin.net finalizeaza preluarea ostila a ZeList.ro”

  1. Costin Says:

    Sunt curios ce e aici: 66°19′S 110°27′E 🙂

  2. Go Says:

    Antarctica: http://www53.wolframalpha.com/input/?i=66%C2%B019%E2%80%B2S+110%C2%B027%E2%80%B2E

  3. roxana Says:

    Aha, deci de asta a facut Coreea de Nord un test nuclear zilele trecute. A fost o repetitie pt duminica.
    Cu prizonierii ce aveti de gand? 🙂

  4. andrei009 Says:

    cum ce ii? sediul pidjin
    se si vede
    http://maps.google.com/maps?t=h&ie=UTF8&ll=-66.317,110.45&z=5

  5. gxg Says:

    un coltisor de paradis… antartic!

  6. tomitzel Says:

    Salutam cu mana pe inima proaspatul regim instalat !

  7. Doru Says:

    Un colt din Antarctica: http://maps.yahoo.com/broadband/#mvt=m&lat=-66.317222&lon=110.450556&mag=6&zoom=7

  8. EroticaXP Says:

    It is a gulf at the edge of Antarctica.

  9. Badita florin Says:

    Nu stiu dar e departe de Romania, stiu ca am pe spate tatuat cordonatele GPS de la o zona din Romania, si ale noastre sunt ceva cu 4 si 25, si noi mai avem si un N pe undeva, sa ma duc pe google sau nu :))

  10. ovisebdan Says:

    ^Si eu am fost curios.

    http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=66%C2%B019%E2%80%B2S+110%C2%B027%E2%80%B2E&ie=UTF8&ll=-54.977614,137.8125&spn=173.123825,360&z=1&iwloc=A

    Antarctica? :))

  11. Florin Puscas Says:

    Pai prima data ziceti ca o sa eliminati unii bloggeri si apoi ca o sa adaugati. Ce trafic de carne vie faceti voi aici? :))

  12. Cosmin Says:

    Abia astept sa vad ce se intampla de acum inainte!
    Oricum, multe “succesuri”!

  13. alex moldovan Says:

    În sfârşit. Era cumva de aşteptat.

  14. bukakke Says:

    Pidgin headquarters:
    http://www.aad.gov.au/asset/webcams/casey/
    http://www.aad.gov.au/asset/webcams/casey/small/C0508250020s.jpg

  15. theTudor Says:

    Pidjin Island is a former island in Saint Lucia. The entirety of the “island” comprises Pigeon Island National Park and is administered by the St. Pidjin National Trust. It is composed of two peaks.

  16. theTudor Says:

    They threw some dirt next to the island to make a land bridge. But we like to think of it as an island. Also the two peaks are unfinished statues.

  17. LW Says:

    un coltisor de paradis… antartic!

  18. cby Says:

    Heil Pidjin! Sa traiasca pinguinii malefico-nucleari. Viitorii decapitati va saluta! Hehehe 😀

  19. ce isi face Chinezu cu mana lui… « dromichaetes.eu Says:

    […] de dorintele noastre vitale. Si cand spun eliminare, vorbim de eliminare FIZICA, nu altceva”. [de aici] Possibly related posts: (automatically generated)Natie de prosti, muriti la televizor!dubitativ […]