Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency

Uncategorized Add comments

Evenimentele GPeC 2024 au luat startul inca din februarie cu Scoala de Iarna GPeC si GPeC Meetup Chisinau, iar incepand de astazi organizatorii pornesc inscrierile pentru GPeC SUMMIT 20-21 Mai, Bucuresti si pentru programul GPeC Proficiency dedicat magazinelor online. De 19 ani, GPeC reprezinta cele mai importante evenimente de E-Commerce si Digital Marketing din CEE.

Jessica Best si Dale Bertrand vin la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Primii speakeri internationali anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai sunt Jessica Best (expert in E-Mail Marketing) si Dale Bertrand (specialist in SEO si AI).

Jessica Best are peste 15 ani de experienta in E-Mail Marketing, CRM si in marketing bazat pe date. In 2016, a fost inclusa de Search Engine Journal in Top 50 Awesome Marketing Women To Follow. In 2017, Kansas City Data-Driven Marketing Association i-a oferit distinctia de Direct Marketer of The Year. In 2018, a fost nominalizata in categoria 40 Under 40 a revistei DMNews, onorandu-i pe cei mai buni si mai realizati marketeri din industrie sub 40 de ani.

Inscrierile la GPeC SUMMIT au inceput, iar pretul biletelor porneste de la 89 EUR prin oferta Early Bird valabila pana pe 12 aprilie. Lista speakerilor internationali este in dezvoltare, organizatorii urmand sa anunte noi nume in perioada imediat urmatoare.

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul reprezentativ al pietei de E-Commerce si Digital Marketing din Romania si CEE, acesta desfasurandu-se pe 20-21 Mai, in Bucuresti, astfel:

  • Cursuri & Workshop-uri 20 Mai – BT Stup, Bucuresti
  • Conferinta GPeC, Expo & Networking Party 21 Mai – Teatrul National Bucuresti

Peste 20 de speakeri internationali si romani vor urca pe scena GPeC SUMMIT in cele doua zile de eveniment abordand cele mai importante subiecte despre cum sa cresti vanzarile online, cum sa faci marketing cu rezultate masurabile, cum sa aplici cele mai noi tehnologii in business-ul tau digital.
Inscrierile la eveniment si detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul GPeC: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

GPeC Proficiency: programul dedicat magazinelor online pentru optimizarea prezentei online si cresterea ratei de conversie
GPeC Proficiency este programul de auditare si mentorat dedicat magazinelor online – indiferent de dimensiunea lor de business sau de vechimea in piata – care consta intr-un proces complex de auditare, consultanta 1 la 1 si optimizare a magazinelor cu scopul optimizarii prezentei online si a cresterii ratei de conversie.
Fiecare magazin online beneficiaza de de:

  • Evaluarea website-ului si a prezentei online printr-un audit complex format din peste 200 de criterii de verificare;
  • Doua sesiuni de mentorat in cadrul carora magazinele online primesc consultanta 1 la 1 de la cei mai buni specialisti despre cum pot optimiza site-ul pentru a vinde mai mult;

Auditul GPeC Proficiency
Auditul GPeC Proficiency este singurul audit all-in-one din Romania pentru magazinele online care analizeaza toate aspectele esentiale ale unui website e-commerce:

  • Audit UX (User Experience) pentru intregul site atat pe Mobil, cat si pe Desktop;
  • Audit Marketing Online (Bannere, Diferentiatori, Promotii, Cross/Up-Sell, Bundles, Loializare etc.);
  • SEO Health Check (verificarea elementelor esentiale pentru o buna optimizare in Google);
  • Security Health Check (identificarea eventualelor vulnerabilitati de securitate);
  • Audit Campanii de E-Mail Marketing / Newslettere;
  • Audit Continut si Prezenta in Social Media;
  • Audit Juridic (conformarea cu principalele obligatii legale in e-commerce, Termeni si Conditii, Privacy Policy etc.);
  • Mystery Shopping (calitatea serviciilor magazinului online si de Customer Support)

Inscrierea magazinelor online in programul GPeC Proficiency porneste de la 499 EUR + TVA pentru cel mai mic pachet (Lite) si ajunge la 1.099 EUR + TVA in cazul pachetului Incognito.

Detaliile complete despre programul GPeC Proficiency, precum si inscrierile se pot face pe site-ul GPeC: https://www.gpec.ro/gpec-e-commerce-proficiency/

Comments are closed.