10 pentru marketing afiliat la Cluj

Stiri Add comments

Workshop-ul de marketing afiliat organizat de prietenii nostri de la 2Parale va fi organizat saptamana viitoare in data de 13.10.2011 la Cluj Napoca, dupa ce editiile anterioare au fost organizate la Iasi, Brasov si Constanta.

Evenimentul bazat pe interactivitatea participanti-speakeri, constituie o buna ocazie de a invata diferite metode de promovare utilizate de advertiseri cat si de alti afiliati din Cluj.

Programul evenimentului este:

1) Dorin Boerescu – Cum castigi din marketing afiliat,

2) Cristian Ignat – 10 pentru Marketing Afiliat,

3) Gabriel Curcudel aka Krumel – Metode SEO in afiliere,

4) Sesiune de Intrebari si raspunsuri.

5 motive pentru care ar trebui sa participi:

a) Vei afla care sunt produsele care se cauta si cum alegi o nisa cu potential, plus campaniile potrivite pentru tine.
b) Afli cum iti poti promova site-ul, cum iti poti analiza performantele si mai ales cum le poti imbunatati. Bonus, primesti cateva idei de tool-uri si sugestii care iti pot eficientiza munca.
c) Inveti practic cum poti dezvolta un proiect de afiliere si ai ocazia de a afla exact ce te intereseaza.
d) Ai acces gratuit la know-how dobandit in aproape 20 de ani de experienta in publicitate si marketing online.
e) Este o oportunitate de networking nemaipomenita, in care poti face schimb de experienta cu alti afiliati din 2Parale sau poti indentifica noi oportunitati de a face bani din online.

Participarea la eveniment este gratuita, cu inscriere in prealabil pe blogul 2Parale. Consumatia va fi achitata de catre  fiecare participant in parte.

Evenimentul va avea loc Zorki Photo Café, pe Ion Ratiu, nr. 10, Cluj-Napoca, incepand cu ora 18.30. Detalii despre locatie gasiti aici.

Comments are closed.