open visuals
Overview
II.
Descriere interfata
Download Help in format .pdf
II. 36.

Lucrul colaborativ si conturile de sub-user

Zelist Monitor este o platforma care permite colaborarea. Suntem constienti ca exista multe situatii in care exista mai multe persoane interesate de rezultatele unei monitorizari sau de cele ale analizelor aferente. Poate fi vorba de o relatie intre agentia de comunicare si client, intre doua agentii de comunicare, intre doua departamente ale aceluiasi client sau agentie, sau intre colegi din acelasi departament.

Pentru aceste situatii am creat facilitatea de Subconturi ("Defineste subconturi" din meniul de sus).Astfel, titularul unui cont Premium, Complete sau Complete Plus poate defini un numar de utilizatori (fiecare cu emailul si parola sa de logare) avand o serie de drepturi:
  • se pot defini grupurile de expresii la care acestia au acces;
  • se pot defini analizele la care subconturile au acces;
  • se poate stabili daca un subcont are dreptul de a opera asupra materialelor (adaugarea de note si de taguri, schimbarea de scor/relevanta);
  • se poate stabili daca un subcont are dreptul de a-si defini propriile grupuri si expresii de monitorizare (acestea fiind deduse din numarul total de expresii achizitionate de un client).
Expresiile pot fi accesibile public in cadrul subconturilor unui utilizator daca administratorul contului decide acest lucru, sau pot fi private (fiind accesibile doar pe subcontul care le-a definit si pe contul de administrare).
Dupa setarea subcontului, titularul subcontului isi poate seta propriile alerte.
De asemenea, sistemul permite trimiterea de alerte inclusiv pe adrese de email care nu au un subcont aferent.