Pachete
Platforma Zelist Monitor poate fi utila atat corporatiilor si agentiilor de comunicare cu multe branduri si necesitati complexe de monitorizare (conturi multiuseri, numar mare de expresii, filtrari avansate, posibilitati de export si integrare cu alte aplicatii etc.), dar si sectorului de intreprinderi mici si mijlocii sau start-up-urilor.
Pentru a veni in intampinarea acestor necesitati diverse am realizat doua pachete predefinite, cu preturi adaptate celor doua tipuri de utilizatori si servicii customizate pe necesitatile acestora.
In situatia in care necesitatile dumneavoastra implica cerinte specifice, suntem convinsi ca putem crea un pachet adaptat acestor necesitati.
Pachete corporate
Pachet Pret/Luna Maxim expresii
grupuri
subuseri
Export (pdf, grafice, excel) Alerte Analize Date Demografice & Geografice Impact Facebook Forumuri Instagram
Business
Comentarii Presa Youtube Social Media Insights Suport
Premium 250 € + TVA 10 / 5 / 3 3

Complete 325€ + TVA 10 / 5 / 3 3

Complete
Plus
400€ + TVA 10 / 5 / 3 3

Termeni si Conditii Contractuale

Bonus: La achizitionarea unui Pachet Premium sau Complete primesti si posibilitatea de a lista comunicate de presa pe www.zelist.ro (2 comunicate/luna)

In cazul in care se doresc suplimentari ale numarului de expresii, analize si/sau de utilizatori (optiunile valabile doar pentru pachetele Premium, Complete) costurile sunt de:

- un utilizator suplimentar: 10 Euro/luna sau 100 Euro/an;
- o analiza suplimentara: 20 Euro/luna sau 200 Euro/an.

Pentru expresii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Pentru plata in avans pe 1 an se ofera un discount de 25%.

Accesul la arhiva (ultimele 12 luni) este oferit doar pentru contractele avand durata de valabilitate de minim 12 luni (indiferent daca plata se face intr-o singura transa anuala sau in transe lunare)

Pentru contractele pe o perioada mai mica de trei luni,  accesul la arhiva implica costuri suplimentare ce vor fi comunicate in functie de numarul de expresii necesare.

Modulul Comentarii presa este disponibil in mod gratuit timp de trei luni pentru utilizatorii care detin pachete de monitorizare. Dupa expirarea perioadei de gratuitate, tariful perceput va fi unul modic. Modulul dispune si de rezultatele monitorizarii comentariilor adaugate in presa online prin FacebookPentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Modulul Social Media Insights este disponibil in mod gratuit timp de doua luni pentru utilizatorii care detin pachete Premium, iar pentru utilizatorii care detin pachete Complete, modulul este disponibil in mod gratuit timp de 6 luni - gratuitati valabile in cazul pachetelor achizitionate pentru un an.

Pentru upgrade-urile la un pachet Complete oferim modulul Social Media Insights in mod gratuit timp de 6 luni. Dupa expirarea gratuitatii modului, costul acestuia este de 25Euro+TVA/luna.

Modulul LinkedIn este disponibil in mod gratuit timp de trei luni pentru utilizatorii care detin pachete de monitorizare. Dupa expirarea perioadei de gratuitate, tariful perceput va fi unul modic. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Modulul Task Management este disponibil in mod gratuit pentru utilizatorii care detin pachete de monitorizare. Incepand cu 1 iunie 2015, acest modul va fi disponibil pentru 50Euro+TVA/luna.

Modulurile Tagcloud si Filtrare Aparitii sunt disponibile doar pentru utilizatorii care folosesc pachetele Complete Plus.

In cazul in care doriti doar anumite functionalitati sau doar anumite canale monitorizate in pachetul dvs. de monitorizare, va rugam sa ne contactati. Zelist Monitor permite customizarea pachetelor de monitorizare.

Termeni si Conditii - Contract Pachete Zelist

Pachete corporate personalizate
Pentru companiile din industra comunicarii care doresc sa utilizeze ZeList Monitor pentru gestionarea activitatilor legate de Social Media ale clientilor lor (agentii de PR, interactive sau de publicitate , etc) putem realiza pachete de servicii dedicate in functie de numarul de clienti si de necesitatile specifice ale acestora. Let's talk
Pachete non-profit
Pentru asociatiile non-profit precum si pentru ziaristii care doresc sa utilizeze Zelist Monitor in activitatea de documentare oferim pachete pro-bono. Let’s talk