PACHETE

Zelist Monitor este un sistem de monitorizare si masurare media. In fiecare saptamana Zelist Monitor analizeaza peste 96.000 de bloguri, peste 90.000 de pagini de Facebook, peste 350.000 de conturi de Twitter, 8.000 de publicatii online si 70 din cele mai importante forumuri pentru a-ti da posibilitatea de a indentifica in timp real principalele discutii create in jurul brandurilor care te intereseaza.

Pachete corporate
  
Pachet online Preț/Luna Maxim expresii
grupuri
subuseri
Export
(pdf, grafice, excel)
Alerte Analize Date Demografice
si Geografice
Impact Facebook Forumuri Instagram
Business
Comentarii
Presa
VK Social
Media
Insights
Suport Arhiva*
Premium 275€+TVA 10 / 5 / 3 Da Da 3 Da Da Nu Nu Nu Nu Nu Nu Nu 12 luni*
Complete 355€+TVA 10 / 5 / 3 Da Da 3 Da Da Nu Da Da Da Nu Da Da 12 luni*
Complete Plus 440€+TVA 10 / 5 / 3 Da Da 3 Da Da Da Da Da Da Da Da Da 12 luni*
Pachet Radio/TV Maxim expresii Preț/Luna Acces Arhiva Taieturi/saptamana Click-uri in arhiva/saptamana Suport
Complete 10 300€+TVA Da 20 100 Da
* la cerere se poate da acces la arhiva pe o perioada mai lunga.

Termeni si Conditii Contractuale

Modulul Radio/TV - este disponibil prin achizitionarea unui pachet Radio/TV. Permite acces-ul la arhiva Radio/TV pe ultimele 6 luni. De asemenea, poti solicita transcripturi automate din arhiva radio-tv.

Bonus: La achizitionarea unui Pachet Complete Plus primesti si posibilitatea de a lista comunicate de presa pe www.zelist.ro (2 comunicate/luna)

In cazul in care se doresc suplimentari ale numarului de expresii, analize si/sau de utilizatori (optiunile valabile doar pentru pachetele Premium, Complete) costurile sunt de:

- un utilizator suplimentar: 10 Euro/luna sau 100 Euro/an;
- o analiza suplimentara: 20 Euro/luna sau 200 Euro/an.

Pentru expresii suplimentare sau accesul la un cont de test, va rugam sa ne contactati.

Accesul la arhiva (ultimele 12 luni) este oferit doar pentru contractele avand durata de valabilitate de minim 12 luni (indiferent daca plata se face intr-o singura transa anuala sau in transe lunare)

Pentru contractele pe o perioada mai mica de trei luni, accesul la arhiva implica costuri suplimentare ce vor fi comunicate in functie de numarul de expresii necesare.

Modulul Comentarii presa este disponibil in mod gratuit timp de trei luni pentru utilizatorii care detin pachete de monitorizare. Dupa expirarea perioadei de gratuitate, tariful perceput va fi unul modic. Modulul dispune si de rezultatele monitorizarii comentariilor adaugate in presa online prin Facebook.

Modulul Social Media Insights este disponibil in mod gratuit timp de doua luni pentru utilizatorii care detin pachete Premium, iar pentru utilizatorii care detin pachete Complete, modulul este disponibil in mod gratuit timp de 6 luni - gratuitati valabile in cazul pachetelor achizitionate pentru un an.

Pentru upgrade-urile la un pachet Complete oferim modulul Social Media Insights in mod gratuit timp de 6 luni. Dupa expirarea gratuitatii modului, costul acestuia este de 25Euro+TVA/luna.

Modulul LinkedIn este disponibil in mod gratuit timp de trei luni pentru utilizatorii care detin pachete de monitorizare. Dupa expirarea perioadei de gratuitate, tariful perceput va fi unul modic.

Modulul Task Management este disponibil in mod gratuit pentru utilizatorii care detin pachete de monitorizare. Incepand cu 1 iunie 2015, acest modul va fi disponibil pentru 50Euro+TVA/luna.

Modulurile Tagcloud si Filtrare Aparitii sunt disponibile doar pentru utilizatorii care folosesc pachetele Complete Plus.
 

Pachete corporate personalizate
Pentru companiile din industra comunicarii care doresc sa utilizeze ZeList Monitor pentru gestionarea activitatilor legate de Social Media ale clientilor lor (agentii de PR, interactive sau de publicitate , etc) putem realiza pachete de servicii dedicate in functie de numarul de clienti si de necesitatile specifice ale acestora. Let's talk
Pachete non-profit
Pentru asociatiile non-profit precum si pentru ziaristii care doresc sa utilizeze Zelist Monitor in activitatea de documentare oferim pachete pro-bono. Let’s talk