Dashboard
Dashboard
Dintr-o singura privire vei putea sa vezi care sunt posturile cu cel mai mare impact in ultimele 3 zile, care este pozitia blogului/contului de Twitter in Zelist, care sunt ultimele trei trackback-uri, adaugari in blogroll si ultimele postari pe Twitter/trackback-uri in blogosfera.
Timeline
Timeline
In Timeline vei putea vedea in ordine cronologica mentionarile articolelor tale in social media, oferindu-ti in acest mod un feedback continuu asupra cotinutului articolelor tale.
Top articole
Top articole
Vei putea vedea dintr-o singura privire care sunt cele mai de impact articole atat la nivelul unei luni, cat si defalcate la nivelul unei singure zile.
Bloguri similare
Bloguri similare
In functie de blogroll-urile comune, iti spunem care sunt blogurile similare pentru a vedea cu cine te "lupti".
Date sintetice
Date sintetice
Poti vedea evolutia activitatii tale publicistice din ultimul an, cate comentarii/trackback-uri, cate retweeturi si cate shares/likes/comments pe Facebook ai primit la articole intr-o anumita luna.
Evolutie pozitie Zelist
Evolutie pozitie Zelist
Poti urmari evolutia blogului tau de la momentul inscrierii in topul Zelist si poti identifica saptamanile cu cea mai buna pozitie.
Link-uri recente
Link-uri recente
Poti vedea care sunt cele mai recente link-uri catre blogul tau (in ultimele 60 de zile) si care sunt blogurile care linkeaza catre tine.