Zelist Legislativ - o solutie completa pentru monitorizare legislativa.

Monitorizam in total peste 5000 de initiative legislative anual si asta nu e tot. La nivelul fiecarei institutii cu atributii de initiativa legislativa, in Romania, exista un mecanism de publicare neunitar si de multe ori netransparent. In tot acest timp schimbarile politice la nivelul Guvernului si autoritatilor guvernamentale implicate contribuie si ele la o implementare defectuoasa a transparentei decizionale.

  • Credem ca expertiza noastra in domeniul monitorizarii va aduce un plus de valoare consistent in urmaririrea procesului legislativ din Romania pentru toti cei interesati. Preluam, procesam si structuram toate informatiile, astfel incat parcursul unei legi sa poata fi urmarit cu usurinta. Iti punem la dispozitie o serie de unelte prin care vei fi tinut la curent in timp real cu tot ce se intampla legat de domeniul tau de interes. Mai mult de cat atat, iti oferim o viziune de ansamblu asupra domeniului de interes si am integrat in platforma toate stirile si comunicatele din mediul online in care activeaza autoritatile publice.
  •  
  • Daca ai nevoie de mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi sau poti acum testa gratuit platforma noastra prin intermediul formularului de solicitare cont de test.

Contact