Cautam in
20,989,313 posturi,
18,177,236 comentarii,
160,385,869 twittere si
54,694,274 articole din presa online
150 bloggeri
au bagat 813 comentarii
pe blogurile a 134 persoane
in ultimele 30 de zile. Noi iti spunem pe unde comenteaza un blogger sau cine il comenteaza.
Mi s-a rupt sufletul mie, nici nu vreau sa ma gandesc ce ai simtit tu. Dar oricat de dureros ar fi, episoadele astea ii si ajuta ii si invata despre viata.
Cred ca manualului cu instructiunile de utilizare ne spune totul, de la cum functioneaza respectivul aparat pana si cum trebuie sa il intretinem. Cateodata si eu mai citesc printre randuri, pe acolo pe unde am impresia ca stiu.
Ma bucur ca nu sunt singura care citeste asa ceva! :D
Fiecare firma are indicatii tipice pentru aparate. Si nu avem de unde sa le stim daca nu citim cu atentie instructiunile.
Ai punctat foarte bine cele 4 sfaturi sau metode de intretinere a aparatelor electrocasnice care duc la rezultate bune de utilizare. Manualul este baza de pornire apoi curatirea dupa fiecare utilizare si protejarea lor.
Rochita aceea este absolut dementiala. Peruca m-ar tenta si pe mine sa port. Decat sa incerc o tunsoare indrazneata sau o culoare diferita dar care sa nu ma avantajeze, mai bine testez terenul purtand peruci. Merci de pont. Bune preturi.
Imi place mult jocul de cuvinte incrucisate prezentat de tine. Nepoteii mei cred ca ar fi pasionat de asa ceva. Mi-ai dat idei cum sa mai lase telefoanele si tabletele din mana :D
Teoretic ar fi fain sa castigi bani din recenzii/recomandari de carte sau cum vrea fiecare sa le numeasca. Problema e ca atunci cand cineva te plateste pentru asta (ma refer mai ales la scriitori) ori se asteapta sa scrii de bine, ori iti impune din start asta. Scriitorul pe care il mentionezi tu pare ca se astepta doar la laude asa ca, daca te-ar fi platit, ai fi fost de acord sa-l prezinti intr-o lumina favorabila, chiar daca nu a fost pe gustul tau? Aici mi se pare mie ca intervine problema moralitatii despre care vorbeste Costi.
Cand scrii la un site cultural, sau orice fel de publicatie, nu vine nici scriitorul nici editura sa te traga de maneca. Cat am scris la Matricea, am facut recenzii fix cum am vrut eu, niciun scriitor/editura nu mi-a zis nimic nici de bine, nici de rau, nici nu a abordat site-ul in sensul asta. La fel si pe blog, cand a fost vorba de carti alese de mine, nu s-a sesizat nimeni in vreun sens. Situatia evident s-a schimbat cand a fost vorba de carti primite direct de la autori. Si cred ca de aici porneste si problema in adevaratul sens al cuvantului. Autorul nu ar trebui sa-si promoveze singur cartea, ci sa lase editura sa se ocupe de asta. Astfel, nici nu ar mai lua situatia personal, si nici nu s-ar mai simti lezat ca nu primeste recenzia dorita. Dupa cum ai spus si tu, editurile nu impun niciodata timpul in care sa scrii despre carte, nici nu te trag de maneca daca din pachetul de 5 carti ai vorbit numai despre una. E o atitudine fairplay :) E un sistem barter care functioneaza ok.
Uite eu as fi curioasa daca oamenii de talia lui Jen Campbell iau bani sa vorbeasca despre carti. La noi nu stiu daca e cineva care chiar sa aiba putere sa influenteze vanzarile de carti in mod palpabil.
Si ma mai gandeam la o chestie. Eu daca as fi scriitor si as plati pe cineva sa scrie despre cartea mea as vrea sa vad niste deliverables :)) Gen sa-mi arate la cati oameni poate ajunge postarea, cate carti se vand in urma articolului, etc. Ca nah e tot un soi de campanie. Da, stiu ca si time is money, dar daca eu nu pot contabiliza concret daca recenzia i-a adus scriitorului vreun beneficiu, el de ce sa vrea sa ma plateasca?
Concluzia mea e ca, la momentul actual, neexistand un cadru socio-economic-cultural care sa justifice cum blogerii pot ajuta la cresterea vanzarilor de carti sau cresterea popularitatii, nu prea putem cere bani pe asta. Asta in cazul fericit in care un scriitor nu e dispus totusi sa plateasca fara sa aiba anumite asteptari :)
Da, mi-as asuma aceste riscuri, nu nesabuit in cazul sigurantei, ci cu toate masurile de precautie luate. Acum tocmai mi-a starnit cineva dorinta si mai mult pentru Egipt, dupa ce am vazut niste poze cu peisaje incredibile din Desertul Alb si Desertul Negru... wow, habar n-aveam de locurile astea.
Vacanta frumoasa!
cardul mereu cand se poate..... Asa primeste si statul partea lui....
Idiotul cu 0,27 lei nu gandeste ca un angajat -casier are la predarea turei de predat banii incasati si ca nu-si poate permite sa puna mereu cate un 0,27 lei in conditiile in care cei care platesc folosind cardul sigur nu au cum sa plateasca mai mult sa acopere si cei 0,27 lei datorati de acel idiot ....