-
Poza-de-coperta_cosulete-cu-branza-1024768
- 30 ianuarie 2023
All seasons, La cina, Meat Recipes, Primavara, Retete cu carne, Toamna, Uncategorized, condimente, ou, Cold, retete la cina, retete simple, Autumn, scoici, sparanghel, usturoi...
articol complet
-
Scoici Saint Jacques cu sparanghel si ou fript
- 31 ianuarie 2023
Doamnelor, domnilor, continuam sirul retetelor extrem de simple, din emsiunea La cina", bineinteles. Am pentru []
All seasons, La cina, Meat Recipes, Primavara, Retete cu carne, Toamna, Uncategorized, condimente, ou, ou fript, retete la cina, retete...
articol complet
-
Prezentare interni 2023 Ramona Danescu
- 1 februarie 2023
Dragii mei, a mai trecut un an an plin de retete tare faine, iar acum []
All seasons, interni, interni 2023, interni adi hadean, internship Adi Hadean, prezentare interni...
articol complet
-
Prezentare interni 2023: Cristina Marzanesteanu
- 2 februarie 2023
Continuam prezentarea internilor care, saptamanal, vor scrie retete pe adihadean.ro. Urmatoarea pe lista e Cristina, []
All seasons, Uncategorized, interni, interni 2023, interni adi hadean, internship, internship Adi Hadean, prezentare interni...
articol complet
-
Ceaiul de dupa-amiaza sandwich, scones si tarte
- 26 ianuarie 2023
Unul dintre cele mai frumoase ritualuri gastronomice ale Marii Britanii, cu un aer de regalitate, []
All seasons, Dry Stuff, Iarna, Meat Recipes, Meatless recipes, Primavara, Retete cu carne, Retete fara carne, Retete interni, Sweets, Toamna, Uncategorized,...
articol complet
-
Tort cu crema de zahar ars cadou pentru mama
- 8 martie 2023
In primul rand, la multi ani tuturor femeilor si tuturor mamicilor.In special tie, draga mama, pentru faptul ca ai fost sursa mea de inspiratie si ca m-ai influentat sa descopar aceasta lume minunata a gatitului.Si ca sa te surprind astazi, am pregatit...
articol complet
-
Tort festiv perfect pentru orice aniversare
- 30 ianuarie 2023
Pentru ultima reteta am ales sa fac un tort festiv, este un desert similar cu []
All seasons, Dulciuri, Primavara, Retete interni, Sweets, Vara, desert, dulciuri, fructe, interni 2022, internship, internship Adi Hadean, retete dulci, retete interni,...
articol complet
-
Tort Red Velvet
- 13 martie 2023
Un tort in culorile lunii Martie, un tort Red Velvet, insa cu un element surpriza, asta am pregatit eu pentru voi. Dupa cum ii spune si numele, acest tort are un blat ca de catifea, de vina fiind ingredientele, care, odata amestecate, produc o magie....
articol complet
-
Prezentare Interni 2023 MONICA PARASCHIV
- 6 februarie 2023
Cea care incheie seria prezentarilor este Monica. Pasionata de gatit, isi rasfata familia cu preparate []
Uncategorized, interni, interni 2023, interni adi hadean, internship Adi Hadean, prezentare interni...
articol complet
-
Piept de rata cu tagliatelle de dovlecei
- 15 februarie 2023
Propunerea mea pentru reteta de astazi este piept de rata, "cea mai gustoasa si []
All seasons, Juicy Food, Meat Recipes, Primavara, Retete cu carne, Retete interni, Toamna, dovlecei, interni 2023, piept de rata, piept de rata, rata, retete cu carne,...
articol complet
-
Tort de mere o alta idee
- 27 februarie 2023
Astazi m-am gandit sa sa va prezint ceva dulce, deoarece suntem in luna iubirii. Si ce iubesc oamenii ? Dulcegariile? Nu, dulciurile :). Iar la primul search pe Google, la intrebarea ce fruct iubesc romanii, raspunsul a fost marul. In consecinta, m-am...
articol complet
-
Tort de mere cu afine si crema de mascarpone
- 20 februarie 2023
Pentru ca este inca iarna si mirosul de mar copt si scortisoara ar imbia pe oricine, m-am gandit ca ar fi tare bine daca as pregati acest minunat tort de mere cu afine. Si pentru ca se apropie si sarbatoarea de Dragobete i-am dat forma de inima. Cei dragi...
articol complet
-
Potriviri si-mperecheri..de arome
- 21 februarie 2023
Daca tot iubim romaneste saptamana asta, in cele ce urmeaza o sa va vorbesc putin despre cateva perechi. Dar nimic din zona cancan-ului, fiti fara teama. Probabil ca nu de putine ori v-ati intrebat ce arome se potrivesc unele cu alte? Combinatiile nepotrivite...
articol complet
-
Tocana de naut o mancare satioasa
- 16 martie 2023
Ador sa merg in piata. Mi se pare ca este un loc minunat sa-ti gasesti inspiratia. Mai ales cand este sezon. Imi place totul, de la fortofa si aglomeratie, galagie,diversitatea legumelor, fructelor, pana la faptul ca de fiecare data vin acasa cu ingrediente...
articol complet
-
Supa de pui cu galuste- gustul de acasa
- 6 martie 2023
Supa de pui cu galuste- gustul de acasa
Nu stiu cum era la voi, insa pentru mine o supa calda cu galuste pufoase ce ma asteapta acasa ori de cate ori ma intorceam de la facultate, era raiul pe pamant. Si cum frigul inca isi face simtita
prezenta, am zis...
articol complet
-
Sandwich cu costite la cuptor ce e bun se lasa asteptat
- 17 februarie 2023
Cu totii ne dorim retete rapide si simple, insa va asigur ca nimic nu se compara cu mancarea gatita lent, la cuptor, unde toate aromele se intrepatrund, iar carnea va deveni atat de frageda, incat se va topi in gura. Pentru azi sandwich cu costite gatite...
articol complet
-
Linguine cu sos de broccoli si salsiccia
- 22 martie 2023
Buongiorno, azi dam o fuga in Italia, cu un preparat bogat in culoare si cu o explozie de arome. Si acum vorbind serios, cine nu adora pastele ? Atatea forme, atatea retete, atatea gusturi. Se pregatesc rapid si se pot combina cu orice ingredient si aveti...
articol complet
-
Asociatia Adi Hadean devine Black Sea FooDignity
- 23 martie 2023
Anul 2023 vine cu cateva schimbari majore. Si ma refer aici la Asociatia Adi Hadean, care, pe langa faptul ca si-a schimbat numele, are multe in plan. Va las mai jos comunicatul de presa, unde scrie mai pe larg despre planurile noastre, planuri despre...
articol complet
-
Piept de pui umplut, cu garnitura de legume
- 25 ianuarie 2023
Doamnelor, domnilor, dragii mei, reteta de astazi este dupa cum bine stiti deja, foarte simpla. []
All seasons, La cina, Primavara, Retete cu carne, Toamna, Vara, carne, carne de pui, legume, legume blansate, piept de pui, pui, retete la cina, retete...
articol complet
-
Placinta cu peste o gustare inedita
- 20 martie 2023
Pentu a defini tema sau mai bine spus provocarea lui chef Adrian Hadean "de prin piata", am sa pornesc de la definitia cuvantului piata. "Piata" este un loc special amenajat unde se face comert cu marfuri cu amanuntul, mai ales cu produse agroalimentare,...
articol complet