Zelist Monitor, partener oficial ARTmania Festival

Stiri Add comments

Soluţia de monitorizare social media detinută şi implementată de TreeWorks, Zelist Monitor, a fost aleasă de către organizatorii ARTmania Festival ca suport real al componentei de comunicare a festivalului.

ZeList Monitor va pune la dispoziţia organizatorilor festivalului informaţii cantitative şi calitative despre cum se reflectă campania de promovare desfăşurată de către aceştia în social media din România, statistici descriptive şi liste de apariţii, rapoarte despre concurenţă, alerte în timp real cu privire la ultimele posturi/twittere şi o evaluare a impactului acestora în funcţie de vizibilitatea/credibilitatea sursei, analiza comparativă a două sau mai multor branduri, evoluţia cronologică a brandurilor înainte şi după desfăşurarea campaniilor de promovare, măsurarea impactului mesajului transmis de către comunicator, dar şi a nivelului de viralizare atins.

Faptul că am fost selectaţi ca parteneri ai ARTmania Festival nu poate decât să ne bucure. Aşa cum festivalul contribuie la consolidarea prestigiului pe care România l-a dobândit la nivel internaţional, selectarea Zelist Monitor ca platformă oficială de monitorizare constituie încă o dovadă a recunoaşterii muncii depuse de echipa TreeWorks la realizarea celei mai complexe platforme de monitorizare din România” a declarat Cătălin Teniţă, managing partner TreeWorks.

Alertele în timp real cu privire la ultimele post-uri/tweet-uri privind festivalul ne-au ajutat să oferim informaţii concrete şi rapide publicului și partenerilor festivalului, îmbunătăţind comunicarea cu aceștia” a precizat Claudiu Stanciu, communication director, ARTmania Festival.

 

Despre Zelist Monitor

ZeList Monitor, dezvoltat de TreeWorks, reprezintă cel mai complex instrument de monitorizare social media din România, urmărind peste 63.000 de bloguri, peste 50.000 de conturi de Twitter şi 1200 de surse online media, peste 2.000 grupuri publice Facebook, peste 15.000 de pagini publice Facebook şi cele mai importante forumuri din online-ul românesc.

Despre ARTmania Festival

În fiecare vară începând din 2006, la Sibiu, are loc cel mai important eveniment dedicat muzicii rock din România. Festivalul a devenit binecunoscut peste hotare datorită artiştilor invitaţi să concerteze într-un loc foarte special pentru acest gen de manifestări: Piaţa Mare din cetatea medievală a Sibiului.

Artişti precum: Ville Valo – HIM, Tuomas Holopaien – Nightwish şi mulţi alţii au spus poveşti frumoase despre România: Serj Tankian on twitter, 2010: “We just headlined an amazing festival in Sibiu, Romania called Artmania, Art for Maniacs. I love this place.“; “People are welcoming and positive spirited. First time here and everyone in the festival were singing the songs. How did this happen?

Aproximativ 10.000 de oameni din toate colţurile ţării vin la Sibiu în fiecare vară pentru o vacanţă culturală activă: acces special la muzee, concerte, expoziţii şi alte evenimente. În acest an festivalul se desfăşoară în săptămâna 8-14 august 2011.

www.artmaniafestival.ro

 

Contact

Răzvan Bucur
PR & Social Media Specialist ZeList
razvan.bucur@tree.ro
Tel: 021.324.14.04
Fax: 021.326.72.33

www.tree.ro / www.zelist.ro

 

 

Comments are closed.