Vreau sa investesc bani – cum si cand s-a scris in social media despre intentia de investire

social media, Zelist Research Add comments

Interesul pentru investirea banilor (asa cum apare in articolele din social media) – intr-o mica crestere fata de anul precedent

In ultimul an, despre dorinta romanilor de a face investitii s-au scris 2032 de mentionari, cu 2.5% mai mult decat in anul precedent (23 septembrie 2018 – 22 septembrie 2019).

Cresterea numarului femeilor care investesc bani in jocurile de nororc  – printre subiectele despre comportamentul de investire

Graficul evolutiei mentionarilor din ultimul an arata ca intre 10 si 16 august 2020 s-au inregistrat cele mai multe aparitii (95 mentionari). Atunci au aparut mai multe stiri referitoare la o schimbare radicala in lumea jocurilor de noroc, reprezentand o crestere a numarului de femei care investesc bani in aceasta forma de divertisment si castiga popularitate printre jucatorii profesionisti, mai ales printre cei de poker.

O alta saptamana in care au aparut stiri multe despre intentia de investire a banilor a fost 08 – 14 iunie 2020. Stirile din aceasta perioada au prezentat faptul ca suporterii lui Dinamo care investesc bani la club prin intermediul programului DDB au mai cumparat 10% din actiunile clubului.

In acelasi context al investirii banilor s-au aflat si urmatoarele cuvinte: afacere, bani, cariera, echipa, euro, greu, infrastructura, lucru, masini, merita, munca, oameni, Romania, timpul, transport.

One Response to “Vreau sa investesc bani – cum si cand s-a scris in social media despre intentia de investire”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » Saptamana in Social Media – 17 – 23 septembrie 2020 Says:

    […] Vreau sa investesc bani – cum si cand s-a scris in social media despre intentia de investire […]