Vizeaza traficul targetat! Participa la SEM Days

Stiri Add comments

Mai bine de jumatate din traficul site-urilor romanesti provine din motoarele de cautare, dupa cum arata un studiu realizat de Trafic.ro in 2010. La voi care este situatia? Daca Google reprezinta pentru voi una dintre principalele surse de trafic, ar trebui sa acordati mai multa atentie optimizarii pentru motoarele de cautare.

Cum atragi mai mult trafic pe site

O oportunitate in acest sens este SEM Days, singura conferinta din Romania dedicata SEO, PPC si Social Media. Pe 5-6 iunie, la Bucuresti, aproape 20 de profesionisti de top din online-ul mondial si romanesc va vor dezvalui cum poti obtine vizibilitate si trafic pe motoarele de cautare.

Va fi o buna ocazie de a afla mai multe despre cum poti dezvolta o strategie de continut pentru a atrage trafic din motoarele de cautare. Multe site-uri, inclusiv din .ro, au fost afectate in ultimele luni de update-urile Google Panda&Penguin si le-a scazut ranking-ul. La SEM Days, speakerii vor veni cu sugestii pentru a diminua efectele negative ale acestor actualizari. Puteti vedea punctual ce schimbari si tactici SEO trebuie sa aplicati acum pentru a nu pierde ranking si trafic.

Pentru ca branding-ul e foarte important, mai ales pentru a atrage campanii de la agentii si a negocia avantaje cat mai multe, puteti invata care sunt strategiile cheie pentru a gestiona si proteja reputatia online a unui site sau brand. Pe scurt, cum poti controla ca rezultatele cu tine si site-ul tau sa fie pozitive.

Se vorbeste mult despre retelele sociale, e momentul sa vedeti si cat de mult ajuta in realitate vizibilitatea in social media si cum puteti profita cat mai mult de ea. Daca inca nu ati incercat AdWords si Facebook Ads, aveti ocazia de a afla ce avantaje va poate aduce la nivel de trafic si venituri.

Vizeaza traficul targetat

Nu ratati workshop-urile unde gasiti solutii, instrumente si strategii care pot fi puse imediat in aplicare pentru a folosi eficient SEO, PPC si Social Media.

Daca sunteti interesati mai ales de trafic targetat, puteti invata mai multe despre tehnicile white hat si black hat. Pentru a livra exact reclamele potrivite publicului vizat de voi, trainerii invitati la SEM Days vin cu recomandari pentru dezvoltarea unei campanii AdWords si folosirea eficienta a retargeting-ului.

Avantajul e ca puteti invata toate aceste trucuri de la experti cu autoritate la nivel international in search engine marketing:

  • Phillip Nottingham (Distilled),
  • Paul Rouke (PRWD),
  • Gary R. Beal (VanguardSEO),
  • plus specialisti renumiti in comunitatea SEO ca Ralph Tegtmeier (aka Fantomaster) si Julia Lukyanova (aka IrishWonder).

Rand Fishkin, unul dintre fondatorii SEOmoz, va raspunde intrebarilor participantilor via Skype.

Grupul speakerilor este completat de specialisti romani in marketingul online:

  • Cristina Andrei (Bitdefender),
  • Gabriel Curcudel (Advert Point),
  • Norbert Simionescu (Google Romania),
  • Radu Ionescu (Kinecto),
  • Lucian Despoiu (Kondiment),
  • Claudiu Murariu (PadiCode),
  • Razvan Gavrilas (cognitiveSEO),
  • Cristian Ignat (2Parale),
  • Ionut Munteanu (Webdigital) si
  • Razvan Alexa (consultant independent).

Partea si mai buna e ca aveti o serie de reduceri despre care puteti afla mai multe detalii in pagina de Inscrieri.

Daca va doriti mai mult trafic si venituri, nu trebuie sa ratati SEM Days.

One Response to “Vizeaza traficul targetat! Participa la SEM Days”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » Vrei sa aflii solutii practice pentru a vinde online mai mult? Says:

    […] este Da, atunci nu trebuie sa faci altceva decat sa te inscrii la una dintre cele doua conferinte: SEMDays (Bucuresti) sau TopDay (Targu […]