Veniturile Twitter Inc. din publicitate ar putea ajunge la 250 milioane de dolari in 2012

International Add comments

Expertii eMarketer considera ca 2011 va fi mult mai benefic pentru companie iar veniturile din publicitate ar putea ajunge la 150 milioane de dolari fata de 45 milioane de dolari in 2010.

Majoritatea venitorilor din publicitate se estimeaza ca vor veni tot de pe piata traditionala, SUA, veniturile de pe alte piete situandu-se la aproximativ 10% din total.

Estimarile specialistilor eMarketer tin cont de faptul ca anul acesta Twitter va lansa propria platforma de targetare a reclamelor (similara cu cea a Facebook) si va reusi sa atraga mai multe venituri, iar in 2012 va depasi MySpace.

Chiar daca potentialele venituri ale Twitter vor fi de aproximativ 25 de ori mai mici decat cele ale Facebook, sa nu trecem cu vederea faptul ca acestea vor creste totusi cu 400% in urmatorii 2 ani.

Articolul complet il gasiti aici.

Grafice via emarketer.com

One Response to “Veniturile Twitter Inc. din publicitate ar putea ajunge la 250 milioane de dolari in 2012”

  1. Twitter Trackbacks for Zelist Blog » Blog Archive » Veniturile Twitter Inc. din publicitate ar putea ajunge la 250 milioane de dolari in 2012 [zelist.ro] on Topsy.com Says:

    […] Zelist Blog » Blog Archive » Veniturile Twitter Inc. din publicitate ar putea ajunge la 250 milioa… zelist.ro/blog/?p=280 – view page – cached Veniturile Twitter Inc. din publicitate ar putea ajunge la 250 milioane de dolari in 2012 […]