The Woman 2017: Invatarea continua – strategia liderilor de maine

Comunicate de presa Add comments

Eleanor Tabi Haller-Jorden, recunoscuta ca o puternica voce in domeniul educatiei si a egalitatii de gen, participa in calitate de speaker la Conferinta de Leadership Feminin The Woman ce reuneste in 14-15 martie la Cluj-Napoca peste 500 femei antreprenor, manageri si lideri in diferite domenii de activitate.

Publicatii precum Wall Street Journal, Financial Times, BBC sau CNN au prezentat viata si cariera lui Eleanor Tabi Haller-Jorden, in prezent CEO al The Paradigm Forum, think-tank global care se axeaza pe crearea mediilor care sa mentina si sa dezvolte performanta la locul de munca. Cea de-a VI-a editie a evenimentului se desfasoara sub tematica „Education, the power to change the world” si isi propune sa fie un promotor al schimbarilor puternice in educatie.

O lupta pentru echitate sociala inceputa la varsta de 17 ani

Eleanor a fost numita Global Ambassador pentru dezvoltarea initiativelor sociale fondate de Hillary Clinton in cadrul „Vital Voices Global Partnership”, iar de-a lungul timpului a participat in calitate de speaker la conferinte globale precum: TEDx Zurich sau UN Women National Committee Switzerland.

„Invatarea continua este o baterie reincarcabila pentru leadership sustenabil si de impact; o zi fara invatare este o zi irosita” afirma Eleanor Tabi Haller Jorden, care militeaza pentru dezvoltarea spiritului civic in cadrul comunitatilor inca de la varsta de 17 ani. Catalyst, J. P. Morgan, HNC Consulting sau The Learning Labs sunt doar cateva dintre companiile in care Eleanor si-a dezvoltat capacitatea de cercetare si implementare a programelor de workplace design si management intercultural. Speakerul de talie mondiala va oferi in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman o perspectiva noua asupra educatiei si a formarii liderilor de maine.

De la impact global la microcomunitati

Formarea liderilor de maine trebuie sa inceapa de la varste fragede. „Daca accesul la educatie nu se intampla in faze, poate fi prea tarziu pentru adulti. Lipsa oportunitatilor intelectuale, sociale si emotionale, duce la marginalizare si excludere sociala. Momentul pentru un impact real in viata unui copil, mai ales pentru cei care traiesc in saracie, trebuie sa se faca la o varsta frageda”, a explicat cofondatorul si director executiv OvidiuRo, Maria Gheorghiu, promotor activ al educatiei in randul comunitatilor defavorizate.

Incepand cu anul 2010, impreuna cu Leslie Hawke (mama actorului Ethan Hawke) a implementat programul „Fiecare copil in gradinita”, cu scopul de a inscrie copii din familii sarace in sistemul educational. Programul a fost dezvoltat impreuna cu Ministerul Educatiei si a fost implementat cu succes, astfel ca in 2015 Parlamentul Romaniei a elaborat o lege de finantare a programului la nivel national. In aprilie 2016, Maria Gheorghiu a fost numita Secretar de Stat in materie de Incluziune Sociala de fostul Prim-Ministru Dacian Ciolos.

Educatie financiara alaturi de experti regionali

Bucharest Stock Exchange sprijina initiativa The Woman prin prezenta lui Ludwik Sobolewski, CEO al institutiei in calitate de speaker al evenimentului. Sub conducerea lui Ludwik Sobolewski, bursa din Varsovia a devenit lider al pietei de capital din Europa Centrala si de Est si s-a listat pe propria piata reglementata in 2010. In prezent, Ludwik Sobolewski joaca un rol-cheie in educarea si implementarea de reforme care sa plaseze piata de capital din Romania pe harta oportunitatilor de investitii la nivelul Europei de Sud-Est.

Conferinta de Leadership Feminin The Woman, care sta sub semnatura Libero Events, si-a inceput rolul educational in 2012, reunind anual peste 500 de femei lider care vizeaza dezvoltarea personala si profesionala. Evenimentul include workshopuri, prezentari si dezbateri sustinute de peste 20 speakeri nationali si internationali. The Woman a creat revista digitala The Woman.ro, iar in cadrul editiei curente lanseaza platforma de mentorat Womentors.ro.

Companiile care au inteles importanta educatiei in dezvoltarea comunitatilor si care sprijina evenimentul se numara:

  • Gold Partner: Carrefour
  • Sponsor: AVON
  • Partners: Sabion, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Art & Craft, Sublime, Salon Arta Elegantei,
  • Savage Beauties
  • Official Coffee: Meron
  • Official Car: RMB, She’s Mercedes

Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi, Magnolia.ro

Comments are closed.