Storytelling TopDay 2012 – Hai sa intalnesti 2 castigatori ai premiului Pulitzer

Stiri Add comments

Pe data de 10 octombrie 2012 va avea loc editia de toamna a seriei de evenimente TopDay: Storytelling TopDay 2012. Aceasta se va desfasura in Sala Aula Magna a Universitatii Petru Maior din Targu Mures incepand cu ora 09:00.

In cadrul evenimentului vei avea ocazia sa cunosti si sa asculti povestile a doi castigatori ai Premiului Pulitzer, Jacqui Banaszynski si Alex Tizon, specialisti recunoscuti la nivel international pentru performantele atinse in domeniul lor. De asemenea, vei putea viziona cel de-al doilea episod al documentarului “Povesti din Transilvania”.

Conferinta se adreseaza tuturor persoanelor care isi desfasoara activitatea in domenii precum: marketing, jurnalism, relatii publice, copywriting, vanzari si literatura.

Alaturi de Jacqui Banaszynski si Alex Tizon, in cadrul Storytelling TopDay 2012 va participa si Sorina Bota, autor al proiectului “Povestile Orasului”, care va prezenta cel de-al doilea episod al documenturului “Povesti din Transilvania“.

Evenimentul este organziat de REEA, in colaborare cu Decat o Revista si Universitatea Petru Maior. Mai multe informatii despre eveniment, precum si programul si modalitatea de inscriere, gasesti pe website-ul conferintei.

Comments are closed.