Serile Filmului Romanesc TIMPUL, lansat si promovat la Bucuresti

Comunicate de presa Add comments

rsz_img_3769

Festivalul Serile Filmului Romanesc TIMPUL a fost lansat in capitala tarii, alaturi de actori, parteneri si reprezentanti ai presei centrale.

Conferinta de presa a avut loc miercuri, 29 aprilie, in spatiul Nationalului din Bucuresti. Evenimentul a avut ca scop principal promovarea si transmiterea mesajului festivalului catre intreaga tara, dar si reunirea unor colegi de platou, actori romani, care vor fi si invitati in cadrul festivalului, intre 6 si 10 mai.

“Festivalul Serile Filmului Romanesc TIMPUL vine sa reconstituie capitalul valoric al filmului romanesc de-a lungul timpului, dar si ambitiile contemporane ale filmului nostru, care a deschis nenumarate usi ale consacrarii in Europa cel putin si nu numai”, a declarat directorul TNB, Ion Caramitru.

Reintalnirile emotionante dintre George Mihaita, Vladimir Gaitan si Ileana Popovici sau Adrian Paduraru si Teodora Mares au promis deja clipe si mai emotionante la Iasi, cand vor fi zilele filmelor in care au jucat si se vor intalni cu publicul iesean. Invitatii au discutat faptul ca SFR Timpul este un festival care aduna in acelasi loc, pentru aceeasi idee, valorile filmului romanesc.

Mai multe detalii, pe site-ul festivalului.

Comments are closed.