Premiile in Comertul Electronic Romanesc vor fi decernate pe 16 noiembrie 

Comunicate de presa Add comments

unnamed-1

Castigatorii anului in comertul electronic romanesc vor fi desemnati in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce – festivitate care va avea loc pe 16 noiembrie 2016, la Bucuresti. Nu mai putin de 90 de magazine online isi disputa titlul „Magazinul Anului in E-Commerce”, in urma Competitiei GPeC desfasurate in perioada aprilie – octombrie.

Competitia Magazinelor Online GPeC este cea mai complexa competitie din online-ul romanesc, fiecare comerciant inscris fiind analizat prin peste 120 de criterii de evaluare si in doua etape de jurizare – la momente diferite de timp – pentru a observa evolutia lui pe parcursul competitiei. Scopul competitiei este, de 11 ani de la infiintare, de a contribui la cresterea calitatii serviciilor magazinelor online in raport cu clientul final si la profesionalizarea industriei de e-commerce.

Peste 100 de magazine online si-au exprimat intentia de participare in Competitia GPeC anul acesta, insa doar 90 au intrunit si respectat criteriile de preselectie GPeC. Lista acestora poate fi consultata pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/participanti-gpec/

„Din pacate pentru intreaga piata, inca mai sunt magazine care aleg sa nu publice pe site informatiile complete de contact, asa cum cere legislatia in vigoare… sau magazine care cumpara baze de date de adrese de e-mail si se promoveaza facand spam… ori asa-zisele magazine de la care nu poti comanda decat telefonic… Pe toate le-am eliminat din Competitia GPeC si am ramas cu 90 de comercianti responsabili, care isi doresc sa fie transparenti cu clientii si sa creasca sanatos, alaturi de industrie. Ei merita toate aplauzele!”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Pana pe 26 octombrie, cele 90 de magazine online se afla in etapa finala de jurizare. Prima etapa s-a incheiat in iulie anul acesta, iar de atunci magazinele au avut timp sa remedieze problemele semnalate de Juriul GPeC in urma acesteia, pentru a intra mai bine pregatite in etapa finala.

Juriul Competitiei GPeC 2016 este format din nu mai putin de 23 de specialisti in e-commerce si marketing online, cu o experienta incontestabila in domeniu: Adrian Ichim (Advanced Ideas), Adrian Pintilie (Extended), Alexandru David (Creadiv), Alexandru Lapusan (Zitec), Anabela Luca (Ad Lemonade), Andreea Moisa (Beans United), Andrei Avadanei (DefCamp), Bianca Dancila (GripAds), Bogdan Manolea (Trusted.ro), Catalin Emilian (RTB House), Cosmin Daraban (Silkweb), Cosmin Nastasa (Edge), Cristian Ignat (Canopy), Dan Virtopeanu (Breeze Mobile), Daniel Ene, Doina Vilceanu (ContentSpeed), Dorin Boerescu (2Performant), Eugen Potlog (Conversion), Horia Neagu, Lucia Ciuca (Quantum Data Science), Mihai Vinatoru (DWF), Razvan Acsente (OLX), Razvan Gavrilas (cognitiveSEO).

Juratii GPeC au analizat website-urile magazinelor online trecand prin peste 120 de criterii pentru fiecare site si analizand cele mai importante aspecte care contribuie la succesul unui business online – de la usability, design, SEO, securitate, adaptarea la device-uri mobile si aspecte juridice pana la calitatea serviciilor magazinelor online, plasand inclusiv comenzi de mystery shopping.

Magazinele care obtin cele mai bune punctaje in urma celor doua etape de evaluare vor fi desemnate castigatoare in cadrul Galei Premiilor eCommerce care se va desfasura in seara de 16 noiembrie si al carei amfitrion va fi vedeta Pro TV, George Buhnici.

Pe langa premiile acordate magazinelor online, vor fi rasplatite performantele celor mai importante companii din domeniu – furnizorii de solutii si servicii e-commerce, in baza votului consultativ cu Comunitatea GPeC.

A 11-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce face parte din evenimentul GPeC Summit care va avea loc in zilele de 15 si 16 noiembrie la Bucuresti si va reuni unii dintre cei mai buni specialisti internationali si romani in e-commerce si digital marketing.

Invitatul special al GPeC Summit este Bryan Eisenberg care va sustine evenimentul special “GPeC All Day Bryan” pe 16 noiembrie – o zi intreaga cu omul-cheie care a contribuit la creseterea vanzarilor gigantului Amazon.com.

Biletele de acces la GPeC Summit & Gala Premiilor eCommerce sunt puse in vanzare pe website- ul organizatorilor, iar pana pe 27 octombrie 2016 (inclusiv) doritorii au parte de preturi semnificativ reduse prin intermediul Ofertei Early-Bird. Mai multe detalii despre speakerii anuntati si inscrieri, pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/gpec-summit- noiembrie/

unnamed

One Response to “Premiile in Comertul Electronic Romanesc vor fi decernate pe 16 noiembrie ”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 20 – 26 octombrie 2016 – Saptamana in Social Media Says:

    […] in Comertul Electronic Romanesc vor fi decernate pe 16 noiembrie 2016 la […]