Pregateste-te sa petreci! Castiga o invitatie dubla la B’ESTFEST!

Stiri Add comments

Intre 6 si 8 iulie va avea loc B’ESTFEST, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica internationala din Europa Centrala si de Est.

Daca vrei sa participi (si stim ca vrei) tot ce trebuie sa faci este sa completezi acest scurt chestionar si poti castiga una dintre cele 10 invitatii de 2 persoane la festival!

Castigatorii vor fi extrasi pe data de 3 iulie, cu ajutorul random.org Random Line Picker si vor fi anuntati printr-un update la acest articol si prin e-mail (o adresa valida de e-mail este, astfel, obligatorie).

Despre B’ESTFEST

Nascut in 2007, B’ESTFEST a cresct intr-un an cat alte festivaluri in 10 si a devenit un brand cultural reprezentativ pentru Romania, fiind unul dintre putinele evenimente muzicale autohtone care au reusit sa aduca, in doar 5 editii, peste 200 de artisti din toate colturile lumii in fata a nu mai putin de 200.000 de spectatori!

Anul trecut, festivalul a venit cu o noua directie, propunand publicului o experienta de 3 zile intr-o locatie noua, in afara Bucurestiului, respectiv in islazul comunei Tunari. Acesta s-a transformat peste noapte intr-un orasel al distractiei denumit sugestiv B’ESTFEST Park. Schimbarea locului de desfasurare nu a reprezentat singurul element de noutate al acestui nou episod de B’ESTFEST, ci si conceptul in jurul caruia a fost construit intregul festival.

Transformat intr-un Summer Camp veritabil, B’ESTFEST si-a intampinat publicului nu doar cu muzica live ci si cu nenumarate alte activitati: un adevarat “parc de distractii” pentru copiii mici si mari, proiectii de film, zone de sport, locuri de joaca, relaxare, activitati creative, expozitii de arta, bazar, workshop-uri, terase precum si o zona de camping! Nu ai cum sa te plictisesti!

Cea de-a sasea editie a festivalului va continua tiparul lansat in 2011, urmand sa se desfasoare in zilele de 6, 7, 8 iulie in acelasi B’ESTFEST Park din zona Tunari!

Garbage, Pulp, Moonspell, Caro Emerald, Obituary, The Quemists, Andy C sau Kreator sunt doar cateva dintre trupele ce vor urca pe scenele B’ESTFEST anul acesta, astfel incat suntem siguri ca va fi muzica pe toate gusturile si distractie continua timp de 3 zile.

Mai multe informatii despre editia din acest an gasiti aici.

Update

Folosind Random Line Picker am selectat cei 10 castigatori ai abonamentelor de 2 persoane la B’ESTFEST.

Felicitari! Veti primi pe e-mail detalii privind ridicarea premiului.

Comments are closed.