Penitele geniale sunt premiate in cadrul concursului “Incubatorul de condeie”

Stiri Add comments

Daca iti place sa scrii si consideri ca lucrarea ta merita sa fie citita si de alte persoane, avem o veste buna pentru tine: Fundatia pentru Tineret DANUBIUS si d’Avid Boutique organizeaza, sub sigla proiectului AdLittera, editia a treia a concursului literar “Incubatorul de condeie” si sunt in cautare de scriitori creativi, cu imaginatie, dornici sa lase ceva in urma lor: un semn, o litera, un cuvant, o fraza, un sens.

Competitia are loc la nivel national si este deschisa scriitorilor care nu au debutat inca, amatori ale caror lucrari nu au mai fost publicate si tuturor persoanelor care vor sa isi publice manuscrisele. Inscrierile au inceput  pe 1 octombrie si se desfasoara pana pe data de 24 noiembrie 2012.

Jurizarea va va loc in perioada 12 – 18 noiembrie 2012, iar premiul acestei competitii consta in publicarea creatiilor castigatoare in Antalogia IDC in editie hard-copy si in format digital. Juriul este format din scriitori cu experienta dar si castigatori ai editiilor anterioare “Incubatorul de condeie”.

Scriitorii amatori inscrisi in concurs vor putea participa in fiecare sambata, in perioada 1 octombrie – 12 noiembrie, in Bucuresti, la o serie de ateliere de creatie literara, coordonate de poetul Razvan Tupa. De asemenea, se vor organiza si concursuri literare pe retelele de socializare Facebook  si Google+ pentru castigarea participarii in cadrul atelierelor creative.

Proiectul AdLittera indeplineste functiile unei agentii culturale, programele sale avand componente de educare prin cultura si arta. Proiectul are rolul de a dezvolta campanii de cultura literara si de a cauta surse de finantare pentru proiecte editoriale.

Conceputul concursului, planificarea si comunicarea acestuia sunt gestionate de atelierul de branding si comunicare vizuala, d’Avid Boutique. Platforma desfasurarii competitiei a fost facilitata de catre Fundatia pentru Tineret DANUBIUS.

Inscrierile se fac pe pagina proiectului, unde puteti sa cititi regulamentul concursului, precum si alte informatii utile.

Comments are closed.