Multumiri

Uncategorized Add comments

1. Multumiri lui Zoso, lui Arhi si tuturor celoralti care au pornit o discutie in ultima vreme despre zelist. Am avut ocazia sa explicam cum functioneaza, sa ne dam seama ce mai trebuie imbunatatit, ce nu e comunicat cum trebuie etc. De exemplu puteti citi aici o discutie foarte interesanta. Sau aici. Sau aici. Pe baza tuturor explicatiilor date vom face si o sectiune de intrebari&raspunsuri mai cumprinzatoare. Si, nu va sfiiti sa ne intrebati daca vi se pare ceva aiurea, daca e neclar, daca poate fi imbunatatit. Incercam sa facem o chestie cat mai misto. Pentru toti cei care au sau citesc un blog.

De asemeni, multe multumiri tuturor celor care au participat la discutii, prin comentariile lor.

2. Multumiri si celor peste 700 de oameni care si-au pus iconita cu pozitia in zelist. Inseamna mult pentru noi. Inseamna ca doriti sa ne ajutati un pic cu promovarea si, mai ales, inseamna ca, intr-o masura mai mica sau mai mare, credeti in noi. Ca aveti incredere in rezultatele afisate.

3. Multumiri tuturor celor care isi iau o bucatica din timpul lor si scriu ceva pentru ceilalti (cunoscuti sau necunoscuti). Incercam sa gasim metode de a conecta ceea ce scrieti voi cu audienta voastra potentiala.

P.S. In curand vom ajunge cu indexarea posturilor din blogosfera la 1 milion (dam si un mic premiu).

One Response to “Multumiri”

  1. palconi Says:

    wow un milion nu imi vine sa cred 🙂