Jos palaria pentru Zoso

Uncategorized Add comments

Pentru postul asta.

Si o clarificare necesara: Topul Zelist nu arata absolutul. Adica primul nu e beton-armat, al doilea e beton, al treilea e ciment, si al 9999-lea e varza. E o o ordonare dupa linkurile din blogroll si cele din posturile din ultima saptamana – exceptand linkurile cu “nofollow” (mersi Costin pentru observatie, sugestie). E doar o forma de a organiza lucrurile, imperfecta chiar si prin faptul ca nu poti pune 10 oameni pe locul I (desi poate ar merita)

Daca ne luam dupa discutiile generate in jurul blogurilor lor (cate linkuri din posturi au primit in ultima jumatate de an atunci avem asta. Cu alte cuvinte greii sunt tot acolo, dar in alta ordine. Iar Zoso e foarte dominant – adica Vali e mai linkat, influentator, etc decat urmatorii cam de doua ori. Deci omu’ e citit si citat.

Vom face si niste topuri actualizate in mod constant si bazate doar pe linkurile din posturi. Astea ar arata si mai bine blogosfera activa.

PS Si inca un pont: daca esti Bucurenci sau Bookblog sau Tudor Chirila sau Morar (sau Liiceanu, Plesu, Patapievici – daca ar avea blog) iti mai iei linkuri in blogrolluri si pentru ca e trendy sa fii un om culturalizat si profund. Si nu-i nimic rau in asta, respect pentru cei de mai sus. La fel daca esti Mircea Badea, Huidu etc. Pentru astia care sunt doar bloggeri (sau mai exact nu sunt vedete/persoane publice) e ceva mai greu. Cu atat mai multΒ  – aplauze pentru lupta lor (destul de inegala, in definitiv).

9 Responses to “Jos palaria pentru Zoso”

  1. Fluture Says:

    Ma scuzati de off-topic, se poate sa ma puneti si pe mine in blogroll-ul Dvs.? Tocmai derulez o campanie de promovare a ZeList-ului – ceea ce fac de cand ati aparut, dar nu prea ma bagati in seama – si a mea implicit. Va foarte multumesc. Sub “Suggest Ideas” ar fi perfect.

    Salut Catalin, lenesule, a inceput sa creasca iarba printre posturile tale :-p

  2. Sadak Says:

    De acord, e mult mai greu sa fii un nimeni si sa pornesti de jos decat sa fii vedeta la TV. Cu tot respectul, dar uite ce repede a urca Cabral πŸ™‚

  3. Costin Says:

    Pentru putin Catalin!

  4. Catalin Says:

    Bai Fluture, unii mai si munceste. :))
    Punem link acus

    Intrebare: daca iti bagam un banner pe zelist ca sa te falimentam te superi sau nu?

  5. Fluture Says:

    Pai si Fluture, adica eu, munceste! Tu ce crezi, ca sa falimentezi trebuie sa ai de unde sa pornesti.

    Hai sa-si dam drumul. Dar nu ma tineti acolo ad vitam aeternam, ma dati jos cand va spui eu ca s-au terminat gologanii, da? πŸ™‚

  6. Catalin Says:

    Pai da, normal ca te scotem inainte sa vina creditorii la usa Fluturelui πŸ™‚
    In 2 ore max (ca au plecat oamenii la masa)

  7. Fluture Says:

    Nici o graba. Ma duc sa-l anunt pe Cabral ca de saptamana viitoare nu mai e pe locul I. S-a bucurat suficient πŸ™‚

    Sa aveti pofta, baieti!

  8. Ioana Radu Says:

    Nu vin cu critici sau alte idei. Un mic sfat: cand mai puneti link-uri sub cuvinte sau grupuri de cuvinte, puneti cu deschidere in fereastra tip pop-up.
    Daca ma duc departe din link in link in aceeasi pagina… imi e greu sa ma mai intorc cu functia “back” a browser-ului. Si tastand iar ” zelist.ro “… imi mai i-a ceva timp pana gasesc “chestia” de la care plecasem.

  9. Wikipedia YouTube Says:

    A Kl is awesome.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Youtube – Wikipedia YouTube

    Wikipedia YouTube