In fiecare ora, romanii fac cumparaturi online in valoare de 3 000 lei

Stiri Add comments

Conform celui mai recent raport realizat de 2Parale asupra activitatii din primele noua luni ale acestui an, romanii fac cumparaturi online in valoare de aproximativ 3 000 de lei in fiecare ora. Acestia sunt dispusi sa aloce sume mai mari de bani pentru comertul electronic, procentul comenzilor  care depasesc valoarea de 400 de RON inregistrand o crestere de peste 12%.

Magazinele online afiliate 2Parale au avut vanzari de peste 18.7 milioane de lei, cu 67% mai mult fata de aceeasi perioada a anului precedent. Cea mai mare vanzare online din 2Parale a atins valoarea de 50 000 de lei si a fost utilizata pentru achizitionarea produselor IT&C, categorie pentru care a fost oferit si cel mai mare comision, in valoare de 813 lei.

Daca pentru achizitionarea produselor din categoria IT&C se cheltuiesc, in medie, aproximativ 800 de lei, pentru haine, incaltaminte si accesorii se aloca, in medie, 222 lei pentru fiecare comanda.

Un aspect interesant evidentiat in cadrul raportului este legata de ascensiunea vanzarilor de carti, numarul acestora majorandu-se cu 276% comparativ cu primele trei trimestre din 2011.

Mai multe informatii te invit sa citesti in infograficul de mai jos.

Comments are closed.