Hai la Noaptea Bibliotecilor

Stiri Add comments

In noaptea de 1-2 octombrie 2011, va avea loc evenimentul “Noaptea Bibiliotecilor” organizat de Asociatia Excedo in parteneriat cu ANBPR si Asociatia Marketer Club.

Proiectul isi propune crearea unei atitudini pozitive fata de cititul in biblioteci precum si incercarea de a determina o schimbare in comportamentul celor care citesc carti pe iPad sau Kindle si renunta sa mai mearga in biblioteci.

Evenimentul va avea loc in peste 45 de biblioteci din Romania, intre orele 18:00 si 04:00.

Sunteti asteptati in biblioteci, unde veti putea participa la concerte, conferinte, mese rotunde, expozitii precum si la alte activitati. Informatii despre activitatile desfasurate si programul evenimentului le puteti citi pe site-ul Noaptea Bibliotecilor.

In cazul in care sunteti din Bucuresti si doriti sa participati la eveniment, iata un scurt ghid in care veti regasi doar intamplarile culturale care va pot atrage intr-o biblioteca sau alta. Programul bibliotecilor din tara participante la eveniment poate fi gasit aici.

Va invitam sa retraiti experienta salilor de lectura iar in cazul in care va decideti sa participati, va asteptam cu un comentariu.

Nu uitati, bibliotecile va asteapta!

2 Responses to “Hai la Noaptea Bibliotecilor”

  1. Peter Says:

    Am scris şi eu despre eveniment, este ceva deosebit, după mine.

  2. Razvan Says:

    Intr-adevar. Evenimentul este foarte fain.