Festivalul „Serile Filmului Romanesc TIMPUL”, dedicat actorului George Mihaita

Comunicate de presa Add comments

cover-fb-sfr

Editia a VI-a a festivalului „Serile Filmului Romanesc TIMPUL” ii este dedicata actorului George Mihaita, in semn de recunostinta pentru toate rolurile de pe platourile filmelor romanesti. Intre 6 si 10 mai, la Iasi, filmele romanesti prin viata, alaturi de actori, regizori si personaje din lumea cinematografiei. Actorul George Mihaita va fi insotit de personaje alaturi de care-si va reaminti momentele frumoase ale carierei sale cinematografice.

Scenariu cu noutati la editia a VI-a a „Serilor Filmului Romanesc TIMPUL”

Cu ocazia lansarii oficiale a perioadei si a invitatului special, echipa festivalului lanseaza site-ul www.serilefilmului.ro, unde pot fi gasite detaliile, programul, precum si un istoric al „Serilor Filmului Romanesc”. Doritorii de a fi voluntari in cadrul festivalului se mai pot inscrie pana pe 10 aprilie a.c., intrand pe site si accesand stirea Fii voluntar la SFR TIMPUL.

Editia a VI-a a festivalului are peste 20 de invitati de marca din lumea filmului romanesc, iar noutatea din 2015 consta in faptul ca Irina Margareta Nistor este consultantul cinematografic al proiectului. De asemenea, festivalul va avea si un ambasador cultural, in persoana actorului Adrian Paduraru.

Editia de anul acesta este o provocare pentru noi, organizatorii, deoarece festivalul creste de la an la an si incercam sa aducem lucruri noi. Actorul George Mihaita a acceptat cu emotie invitatia noastra si a fost incantat ca editia de anul acesta ii este dedicata. Dupa cinci editii, festivalul are un site unde se poate vedea cum a crescut acest eveniment, iar consultantul cinematografic este vocea filmelor romanesti, Irina Margareta Nistor. In cele cinci zile de festival, la Iasi, vor veni peste 20 de regizori, actori si producatori, iar publicul prezent la eveniment va avea parte de cele mai bune productii cinematografice din ultima perioada.” a declarat Andrei GIURGIA, Directorul festivalului „Serile Filmului Romanesc TIMPUL”

 

„Serile Filmului Romanesc TIMPUL” este un eveniment initiat si organizat de Asociatia Studentilor Jurnalisti, in parteneriat cu Asociatia Revistei TIMPUL. Mai multe detalii, aici.

One Response to “Festivalul „Serile Filmului Romanesc TIMPUL”, dedicat actorului George Mihaita”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 19 – 25 martie – Saptamana in social media Says:

    […] „Serile Filmului Romanesc TIMPUL”, dedicat actorului George […]