Femeia de top din Romania: despre ambitie, curaj si importanta esecului la The Woman

Comunicate de presa Add comments

Femei de top din domenii precum antreprenoriat, jurnalism, arhitectura, sport, cercetare sau economie, atat din tara cat si din strainatate, au confirmat prezenta la cel mai important eveniment de leadership feminin din estul Europei: Conferinta de Leadership Feminin The Woman. Timp de doua zile, intre 14 si 15 martie, la Cluj-Napoca, cele peste 500 femei care participa la eveniment vor afla in ce consta succesul in antreprenoriat, dar si esecul in business, care sunt implicatiile financiare sau contributia pe care educatia o aduce in propria cariera.

Women in Tech – initiativa care aduce impreuna femeile lider in tehnologie.

Educatia si tehnologia sunt elemente fara de care societatea nu ar evolua. „Tehnologiile digitale vor  schimba exponential rapiditatea si nivelul de inteligenta a lumii asa cum o cunoastem acum. Pentru a se adapta, educatia trebuie sa creasca in acelasi ritm” , declara Dania Selaru care are o vasta experienta in IT si vanzari in companii precum IBM sau Telekom.

Sesiunile de workshopuri Women in Tech din 14 martie au ca scop sa puna in discutie viitorul in tehnologie si importanta creativitatii in domeniu. Femei care activeaza in domeniul tehnologiei precum Lucia Ciuca (Managing Director, Quantum Data Science) sau Dania Selaru (Sales and Digital Transformation Adviser) vor oferi prin exemple practice directii de dezvoltare, strategii si rezultate concrete in tehnologie.

„Cum sa devin antreprenor fara sa-mi rup gatul” este tema Masterclass-ului sustinut de Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F – prima platforma care promoveaza designerii romani. In cadrul masterclass-ului, participantii vor afla ce trebuie sa stie inainte de a-si deschide o afacere, cum se contruieste un plan de business si brand, si vor avea ocazia sa aplice practice notiunile invatate.

Prima zi in cadrul The Woman va include si workshopuri axate pe antreprenoriat, leadership sau educatie financiara sustinute de Monica Eugeniu (Managing Director &’learning about’), Madalina Balan (Managing Partner Hart Consulting) si Sinziana Maioreanu (CEO Aegon).

Gabriela Szabo: Fii cu ochii pe telul tau! Gandeste si poarta-te ca un campion!

Conferinta de Leadership Feminin The Woman promoveaza un proces educational care continua si dupa finalizarea anilor de studiu. „Nici profesorii si nici parintii nu sunt cei care ne controleaza procesul de invatare, ci fiecare dintre noi este responsabil pentru propria lui educatie nu doar in scoala, ci si in viata profesionala”, afirma Cristina Muresan si Theodora Cleja, eleve in cadrul Transylvania College, Scoala Internationala de Cambridge din Cluj-Napoca, care vor sustine in 15 martie, in cadrul The Woman, prezentarea „Fa lucrul corect cand nimeni nu se uita!”.

Pentru prima data la The Woman, Gabriela Szabo, multipla campioana olimpica, prezinta publicului din secretele succesului in cadrul prezentarii „Fii cu ochii pe telul tau! Gandeste si poarta-te ca un campion”. Esecul este una dintre conditii pentru a ajunge pe culmile succesului, iar atitudinea face diferenta intre reusita si esec. Speakerul international Eleanor Tabi Haller-Jorden (Presedinte & CEO, The Paradigm Forum) va prezenta modalitatile prin care femeile ambitioase isi pot atinge potentialul prin leadership.

De la rigorile armatei israeliene pana la machiajele profesioniste, Einat Dan, make-up artist international va vorbi la The Woman despre cum sa-ti urmezi visul in orice conditii. Tot in 15 martie, Ella Bjorns, educator si speaker de talie internationala, va prezenta de ce companiile trebuie sa isi asume un rol mai insemnat in educatie.

AVON, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata internationala a cosmeticelor este una dintre companiile care inteleg rolul educational pe care companiile il au in comunitatea in care activeaza. Stela Toderascu, Commercial Marketing Manager in cadru AVON Romania&Moldova va impartasi modalitatile concrete prin care companiile pot realiza proiecte de succes in comunitatile lor. Stela coordoneaza intreaga divizie de marketing a companiei AVON atat in Romania, cat si in Moldova, o echipa de peste 24 de persoane.

The Woman va include in 15 martie si doua paneluri de debate despre rolul educatiei si importanta mentorilor la care vor participa femei de renume.

10 premii pentru femei exceptionale

10 femei lider vor fi premiate in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman din zonele de interes precum: educatie, cariera, branding personal, jurnalism sau CSR. Gala de Premii The Woman are ca scop recunoasterea si promovarea femeilor implicate in actiuni care ajuta comunitatea si care au reusit sa inspire si sa isi atinga obiectivele profesionale. „Premiile The Woman sunt acordate in baza cercetarilor realizate, iar printre criteriile de selectie enumeram activitatea intreprinsa in cadrul comunitatii, imaginea construita de-a lungul timpului, dedicarea fata de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obtinute.”, a declarat Crina Ciocian, Managing Partner Libero Events.

Editia din acest an a Conferintei de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfasoara la Grand Hotel Italia in perioada 14 – 15 martie, iar inscrierile continua pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. In acest an, The Woman a creat revista digitala TheWoman.ro, iar in cadrul editiei curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.

Companiile au inteles importanta educatiei in dezvoltarea comunitatilor si care sprijina evenimentul sunt:

  • Powered by: Raiffeisen Bank
  • Gold Partner: Carrefour
  • Silver Partner: Aegon, UBC
  • Sponsor: AVON
  • Partners: KO by Karina Ochis, Savage Beauties, Sabion, Ecco Shoes, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Art&Craft, Sublime,
  • Salon Arta Elegantei, Liberty Technology Park, Transylvania Medical Center, Piera Linjerie, Noi9, Clote, Artsage, Handmade
  • Business, Coquette, Hart Consulting, Transilvania Healing
  • Travel Partner: Wens Travel
  • Official Coffee: Meron
  • Official Car: RMB, She’s Mercedes
  • Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Magnolia.ro, Silver Business Center.

One Response to “Femeia de top din Romania: despre ambitie, curaj si importanta esecului la The Woman”

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 16 – 22 februarie 2017 – Saptamana aceasta in Social Media Says:

    […] de top din Romania: despre ambitie, curaj si importanta esecului la The Woman, 14 – 15 martie, Cluj […]