F64Studio si Fundatia Crucea Alba te invita la concursul “The Best Picture Father&Child”

Comunicate de presa Add comments

Fundatia Crucea Alba, care militeaza pentru servicii de sanatate materna, a organizat impreuna cu F64Studio un concurs de strangere de fonduri adresat tatilor si copiilor.

banner_blog_mic_1

Ce trebuie sa faci?

  1. Imortalizezi o ipostaza plina de dragoste parentala dintre tine si copilul tau;
  2. Donezi 25 de lei pe BursaBinelui.ro pentru fiecare poza inscrisa;
  3. Inscrii o poza sau mai multe pe F64Studio.

Data limita de inscriere in concurs

Poti inscrie poze in concurs pana pe 30 septembrie 2013.

Ce poti castiga?

Premiul 1: Un curs foto F64, de o zi, la alegere;

Premiul 2: O imprimanta Canon Pixma MG2250;

Premiul 3: Un voucher de 30 poze (10×15) in cadrul serviciului de printing F64;

3 mentiuni: cate un joc de laser tag de 15 min in cadrul Laser Maxx Romania Unirea Shopping Center (castigatorul impreuna cu 9 prieteni).

De ce sa donezi?

Doneaza pentru ca 2013 sa devina anul in care tatii au redescoperit emotia de a participa la nasterea bebelusului lor. Un drept legal, necunoscut de cei mai multi si respectat de foarte putine maternitati, prezenta tatalui la nastere a devenit un lux pentru cei putini. Orice barbat, care doreste, are dreptul sa fie alaturi de viitoarea mama la nastere si sa aiba bucuria de a-si intampina bebelusul atunci cand acesta vine pe lume.

Anul acesta, Fundatia, in parteneriat cu BCR, participa la Campionatul de Bine, principalul proiect de Corporate Social Responsability al Bancii Comerciale Romane pentru stimularea donatiilor on-line. Strategia Fundatiei de stimulare a donatiilor on-line prin platforma BCR Bursa Binelui este organizareaunei serii de evenimente pentru donatorii sai. Cu acest scop, Fundatia a lansat proiectul “The Best Picture Father & Child” impreuna cu F64Studio, lider pe piata echipamentelor foto.

Pentru mai multe detalii despre concurs, acceseaza www.f64.ro/concurs. Informatii despre Fundatia Crucea Alba si cum poti dona, poti gasi in acest link: http://www.cruceaalba.ro/doneaza.

banner_blog_mare_1

Comments are closed.