Employer Branding – Un loc de munca de invidiat

Comunicate de presa Add comments

Discutia despre employer branding s-a mutat de la a face mai mult la CINE suntem si CUM facem acest lucru diferit. Pe 28 si 29 martie te asteptam la The Enviable Workplace – Loc de munca de invidiat. Evenimentul are loc la Teatrul Elisabeta si este un dublu masterclass. Ii vei avea ca facilitatori pe Jorgen Sundberg si Andy Partridge, co-fondatori Link Humans.

Obiectivul este sa intelegem cum s-a schimbat lumea muncii si unde putem crea avantajul competitiv. Subiectele discutate sunt cultura organzationala, motivarea si implicarea angajatilor.

Primul masterclass este Engaging Millenials – facilitat de Andy Partridge si acopera atat partea strategica de identificare, construire si comunicare a brandului de angajator cat si partea practica de utilizare a canalelor sociale potrivite pentru a atrage si pastra talentele in organizatie.

Ziua a doua este dedicata subiectului Employer Branding – masterclass sustinut de Jorgen Sundberg, unde accentul va fi pus pe crearea EVP (Employer Value Proposition) si comunicarii eficiente prin crearea de continut.

Evenimenimentul este organizat de Learning Network in parteneriat cu OGI EUROPE. Biletele pot fi achizitionate pe www.learningnetwork.ro/employerbranding, iar folosind codul nostru promotional ai o reducere de 50 de Euro de la pretul de lista al biletelor: zelist50.

Comments are closed.