Cinstit

Uncategorized Add comments

Partea de lauda: Am mai luat un premiu la RoNewMedia (pentru usabilitate). E al patrulea in toamna asta. Bravo echipei.

Partea de confesiune: De dimineata vorbeam cu colegii mei si le spuneam ca pana la urma cel mai important factor la castigarea unui premiu, si de fapt la succesul unui proiect, este clientul. El vine cu brandul lui, el vine cu observatiile, cu multe idei misto, cu stressul pozitiv care te face sa faci ceva mai misto.

Clientul si beneficiarul nostru la Zelist este blogosfera. Si toate premiile din ultima vreme le-am luat pentru ca blogosfera este un brand. Fireste, nici un blogger nu este un brand cu nivelul de awareness pe care il au marii actori, fotbalisti etc, insa luati in ansamblu ei reprezinta o forta. Si, credem noi, o forta morala. Pentru ca prin comentariile lor dezinteresate, prin analizele lor sincere, prin experienta intr-un domeniu sau altul, prin pofta cu care scriu, bloggerii fac lumea un pic mai buna. Sau macar incearca sa ii dea un ghiont in directia buna.

Asadar cele patru premii sunt in primul rand o recunoastere ca blogosfera exista. Ca e o parte a mediei, ca oamenii creaza chestii de valoare pe bloguri, ca opinia publica este in mare parte acolo. Ca in fiecare zi pe bloguri cineva poate starni o revolutie mai mare sau mai mica.

Multumesc, inca o data.

Si as vrea sa va cer sprijinul in continuare. Sa ne spuneti unde gresim. Sa discutam cum sa scotem mai bine in evidenta vocile misto. Sa vedem cum sa structuram cele peste 20000 de voci din blogosfera astfel incat sa pastram pe de-o parte feelingul de libertate, si in acelasi timp sa putem oferi informatie relevanta pentru pentru oricine.

Noi credem in voi. Si avem nevoie de voi. Si facem asta pentru ca suntem din aceasi tagma (nu pentru bani, nu pentru premii).

5 Responses to “Cinstit”

  1. razjudec Says:

    am o intrebare..cum se face..ca unul care scrie o data la 2 zile..e in spatele unor bloguri ce nu mai exista..sau bloguri ce nu au mai fost reactualizate de luni bune…intreb din curiozitate…

  2. admin Says:

    @razjudec Nu imi este foarte clara intrebarea? Adica pe zelist nu se actualizeaza niste posturi?
    Poti sa imi dai exemplul specific?

    Multumesc

  3. razjudec Says:

    Deci eu http://www.razjudec.blogspot.com sunt pe 5995 (luam ca exemplu)
    pe 5994 e http://www.thekal.wordpress.com…autorul si-a sters blogul.
    pe 5991 e www. joienegru.blogspot.com ..la fel e sters…
    si sunt “n”..exemple…si curios e ca..atunci cand dai click..
    iti spune..de exemplu pe blogspot…”acest blog a fost sters..
    numele e disponibil..”..daca eu imi fac pe numele ala blog…
    vin direct pe locul ala?..dar asta nu prea ma intereseaza…
    ma gandesc..blogurile sterse..cum naiba sunt inainte…
    nu ma intelege gresit..e doar o curiozitatea de a mea…..
    iti multumesc..

  4. Catalin Says:

    Am inteles acum. Faza e ca rulam scriptul de curatare a bazei de date o data cam la doua luni (de il rulam in doua saptamani consecutive si vedem daca da acelasi rezultate – daca nu a fost o decizie inversata). Urmatoarea curatare va fi in maxim 2-3 saptamani.
    Multumesc pentru observatie inca o data.

  5. razjudec Says:

    merci pentru raspuns…
    nu e mare chestie..ti-am spus…era doar o curiozitate..