Ce twittereste lumea & alte parascovenii

Uncategorized Add comments

1. Intre timp am lansat noul search Zelist. Apare pe toate paginile, cauta pe zile in posturi, comentarii, twittere si media online. Si e doar inceputul a ceea ce vrem sa facem. Mai multe pe Strategist.ro

2. Fratele mai mic al lui Zelist, UBIX.ro va prelua partea de filtrare continut/structurare pe categorii etc. Adica Zelist=pentru profesionisti ai comunicarii/power useri/oameni interesati de social media iar UBIX=blogosfera facuta digerabila pt utilizatorul normal (pasionat de fotbal, filme, muzica, carti etc)

3. UBIX a ajuns pe la 4000 de unici pe zi, BTW

4. Iar azi am mai modificat ceva la prima pagina din Zelist: lansat si promovat in loc vizibil sectiunea “Ce twittereste lumea”

Deja oamenii tind sa dea “trackbackurile” pe twitter, nu pe blog, asa ca Zelist trebuie sa se adapteze. De astazi listam cele mai (re)twitterite linkuri. Si sunt o groaza, va asigur. Cam 40% din twitturi au linkuri in ele.

Le listam pe intervale de 24 de ore, cu 2 optiuni: doar blogosfera romaneasca vs. toate linkurile din universul cunoscut.

5. Avem treaba:

– mai e de lucrat la servere

– imbunatatim clasamentul blogurilor (unificam staticul cu dinamicul ca sa bonificam bloggerii care au activitate constanta si linkuri noi de la oameni)

– apoi lucram la API-ul de search si cautarea premium (cu conturi)

– apoi integram mai mult tiwtterele in paginile bloggerilor (cine il twittereste pe un blogger, care e contul lui de twitter etc)

—-

Si idei mai sunt o groaza de chestii. Scuze ca nu facem toate lucrurile pe care le propuneti voi chiar asa de repede cum am/ati vrea.

Comments are closed.